Life

Horia Brenciu, confesiune uimitoare despre soția sa: ”O admir și o ador”

19.09.2020 | 11:11
Horia Brenciu confesiune uimitoare despre sotia sa O admir si o ador
ADVERTISEMENT

Horia Brenciu este un familist convins și un tată devotat pentru cei patru copii. Cântărețul are numai cuvinte de laudă la adresa soției sale, despre care spune că o admiră pentru forța și răbdarea de care dă dovadă în sânul familiei, mai ales că nu este ușor cu atâția copii în casă.

Juratul „Masked Singer Romania” a făcut o confesiune uimitoare despre partenera sa de viață alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de circa 14 ani. Renumitul artist susține că Alice Dumitrescu se pricepe de minune să-i țină în frâu pe toți.

ADVERTISEMENT

La cei 49 de ani pe care-i are, soția lui Horia Brenciu s-a apucat de cursuri de yoga și de limba engleză, reușind să împartă cu succes timpul petrecut cu cei dragi și micile sale pasiuni, lucru de admirat pentru cunoscutul jurat de la Pro TV.

Horia Brenciu, declarație uimitoare despre soția sa, Alica Dumitrescu

Îi admir viața, cariera, realizările, toate îndeletnicirile pe care le are prin casă și în afara ei și aici mă refer în special la grădinărit.

ADVERTISEMENT

Îi admir forța și răbdarea cu care ne ține pe mine și pe cei 4 copiii ai noștri în frâu. O admir și o ador pentru toate momentele matinale când mă cheamă la micul dejun.

Și cred că o să mai am multe de admirat la ea, pentru că acele cursuri menționate mai sus sunt doar începutul…”, a mărturisit Horia Brenciu într-un interviu pentru avantaje.ro.

ADVERTISEMENT

Juratul de la „Vocea României” a dezvăluit că, deși are o relație foarte lungă cu Alice Dumitrescu, încă există momente în care descoperă lucruri noi unul despre celălalt. Artistul mărturisește că omul este un adevărat Univers, soția sa încadrându-se de minune în această categorie.

„Omul e un adevărat univers. Alice respectă regula asta. Nici eu nu fac rabat de la ea. Concluzia e că mai avem multe de descoperit și de experimentat”, a completat cântărețul, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT

Sincer din fire, Horia Brenciu a dezvăluit că este o persoană geloasă, însă face tot ce-i stă în puteri să se „trateze”, precizând că izolarea din cauza pandemiei de coronavirus a adus de toate, în special „zâmbete, chiote și îmbrățișări”. 

ADVERTISEMENT