Life

Horia Brenciu, detalii despre relația cu fratele său. Marius este un tenor de succes

Horia Brenciu a făcut o serie de dezvăluiri despre fratele său, Marius. Cum se înțelege artistul cu tenorul care locuiește în Elveția.
15.09.2022 | 16:41
Horia Brenciu detalii despre relatia cu fratele sau Marius este un tenor de succes
Horia Brenciu dezvăluiri despre fratele său, Marius. Cum se înțelege cu tenorul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul jurat de la Românii au talent a oferit mai multe detalii despre relația pe care o are cu fratele său, care este un tenor celebru la nivel internațional. Între cei doi cântăreți este o diferență de numai un an și trei luni.

Horia Brenciu dezvăluiri despre fratele său, Marius. Cum se înțelege cu tenorul

Horia Brenciu dezvăluie că fratele său mai mic, Marius, care va împlini 49 de ani în noiembrie, este un adevărat exemplu pentru el, chiar dacă nu au o legătură foarte strânsă din cauza distanței geografice dintre ei.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mai subliniat că pasiunea pentru muzică i-a fost insuflată chiar de tenorul de succes, căruia îi va fi veșnic recunoscător pentru cariera pe care o are în momentul de față și care durează deja de peste 30 de ani.

„Marius este eroul meu și poate că, dacă nu era el, nu mă apropiam de pian și canto, practic, de cunoștințele muzicale de bază care mi-au fost extraordinar de utile în toate încercările mele artistice din acești aproape 30 de ani.

ADVERTISEMENT

Pentru asta îi voi fi recunoscător toată viața. Marius e fratele meu și așa va rămâne mereu. Fiecare succes al lui a fost, este și va fi bucuria mea cea mai mare.

Aștept clipa când va reveni în țară pentru a-l putea îmbrățișa și a-i spune cât de mult îl iubesc”, a declarat Horia Brenciu într-un interviu pentru publicația viva.ro.

ADVERTISEMENT

Cine este fratele mai mic al lui Horia Brenciu

Horia Brenciu vorbește foarte rar despre fratele său mai mic, Marius, care de ani buni locuiește în străinătate. Este un tenor de succes și un artist care a urcat pe marile scene ale lumii.

Printre orașele în care a ajuns să performeze se numără: Bruxelles, Berlin, Zurich, Paris, Toulouse, Lyon, Monte Carlo, Amsterdam, Tokyo sau Tel Aviv.

ADVERTISEMENT

Muzicianul duce o viață discretă, departe de social media, dovadă că nu are nicio pagină. Este căsătorit și se concentrează enorm pe viața profesională, dorindu-și să se bucure alături de cei dragi de rezultatele remarcabile.

ADVERTISEMENT