Life

Horia Brenciu, dezvăluiri despre mama biologică a fiului său, Toma: ”Era minoră”

27.05.2020 | 19:16
Horia Brenciu dezvaluiri despre mama biologica a fiului sau Toma Era minora
Horia Brenciu, dezvăluiri despre mama biologică a fiului său, Toma: ”Era minoră”. Sursa foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Horia Brenciu se poate declara un bărbat împlinit pe toate planurile, uimind pe toată lumea în urmă cu aproape 6 ani când a anunțat că-și mărește familia. Îndrăgitul artist a adoptat un băiețel, însă puțini știu cine este mama biologică a lui Toma.

Mama naturală a lui Toma, băiețelul lui Horia Brenciu, o minoră

Juratul „Vocea României” de la Pro TV a vorbit întotdeauna deschis despre procedura de adopție a băiețelului său și al soției sale, Alice Dumitrescu. Horia Brenciu a dezvăluit că mama naturală a lui Toma este o tânără care la vremea respectivă era minoră, procedurile de adopție durând aproximativ 3 ani.

ADVERTISEMENT

„Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis: «Nu-l avortează, îl vrem noi!» Soţia mea a fost cu ea peste tot.

Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare”, a mărturisit artistul în cadrul unui interviu de acum câțiva ani, scrie b1.ro.

ADVERTISEMENT

Horia Brenciu nu face nicio diferență între copii

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu sunt căsătoriți de ani buni, singurul lor copil fiind Mina, partenera de viață a cântărețului având alte două fete din căsniciile anterioare, Andreea și Maria. Toma este singurul băiat din familie, cunoscutul cântăreț mărturisind că îi iubește pe toți în aceeași măsură.

Juratul are numai cuvinte de laudă la adresa fiului său adoptat, declarând că este o minune de copil fiind talentat la cântat, dar și la fotbal. Artistul mărturisește că este un om bogat, mulțumindu-i lui Dumnezeu pentru acest dar minunat, acela de a fi părinte.

ADVERTISEMENT

„Toma este băiatul nostru. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor.

Este dragostea noastră şi a tuturor celor care-l cunosc. Dumnezeu este mare şi ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete. Mina şi Toma sunt de nedespărţit, iar Alice stă cu ei aproape tot timpul. Sunt un om bogat şi-I mulţumesc din tot sufletul meu lui Dumnezeu pentru comorile mele”, a mai spus Horia Brenciu.

ADVERTISEMENT

Întrebat ce se va întâmpla în cazul în care Toma va dori să-și cunoască mama biologică, artistul a povestit că va face ce va dori acesta pentru că fericirea lui este mai presus de orice.

„Un copil adoptat nu e o jucărie. Şi nu depui dragoste numai când e mic şi e drăgălaş. (…) Acel copil e al tău pe vecie, îţi schimbi oarecum gândurile, drumurile, priorităţile. A iubit pe cineva este o responsabilitate.

Se poate întâmpla ca Toma, la o anumită vârstă, să vrea să o cunoască. Şi o să fac ceea ce vrea copilul. Când vrea un copil ceva, îl susţin. Dacă e vorba de fericirea copilului… pentru că ea e prioritară”, a completat renumitul cântăreț.

ADVERTISEMENT