Life

Horia Brenciu, dezvăluiri despre relațiile amoroase din trecut: ”Nu de puține ori, fetele au făcut primul pas”

Horia Brenciu a făcut dezvăluiri despre relațiile amoroase din trecutul său, mai exact din adolescență. Solistul, care a împlinit de curând 50 de ani, se descrie ca fiind timid.
05.09.2022 | 15:00
Horia Brenciu dezvaluiri despre relatiile amoroase din trecut Nu de putine ori fetele au facut primul pas
Horia Brenciu, dezvăluiri despre cum era în adolescență. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Horia Brenciu a vorbit despre adolescența sa. Artistul care a împlinit la finalul lunii august vârsta de 50 de ani a spus cât de cuceritor era cu fetele din preajma lui.

Horia Brenciu, timid în relația cu fetele, în adolescență

Horia Brenciu a mărturisit că era un adolescent timid și că, adesea, fetele făceau un prim pas către o posibilă relație. Odată cu trecerea anilor, îndrăgitul interpret a avut ocazia să le recunoască unor foste colege de clasă că le-a plăcut în secret.

ADVERTISEMENT

Horia Brenciu a mai mărturisit că unor foste colege nu le vine să creadă că a avut sentimente pentru ele în copilărie. De altfel, cântărețul își mai amintește și cum în clasa a XII-a a început să aibă un apetit crescut pentru exprimarea artistică.

”Efervescența a fost ingredientul ultimilor ani de liceu… Dar, și așa, timiditatea era omniprezentă. Închipuie-ți că, la întâlnirile de 10, 20 sau 30 de ani de la terminarea școlii, mereu le povestesc anumitor colege că eram îndrăgostit de ele în timpul liceului. Niciuna nu mă crede. Story of my life.

ADVERTISEMENT

Obișnuiam să… tac! (zâmbește-n.r) Nu de puține ori, fetele au făcut primul pas, în ceea ce mă privește… Ulterior, după terminarea liceului, am mai prins ceva voce.

Țin minte că spectacolul de final de clasa a XII-a mi-a deschis un apetit enorm de exprimare artistică. Eram tânărul blond, cu plete, care cânta la pian în sala festivă a Liceului „Andrei Șaguna. Poate că, într-o zi, o să postez secvențe pe Instagram, cine știe?!”, a detaliat Horia Brenciu pentru revista Viva!

ADVERTISEMENT

Horia Brenciu a împlinit 50 de ani pe data de 27 august 2022. Pe lângă cariera muzicală de succes, artistul are și o căsnicie solidă.

Horia Brenciu, căsnicie solidă cu Alice Dumitrescu. Câți copii are artistul

Horia Brenciu este căsătorit din 2014 cu Alice Dumitrescu, dar înainte de a-și uni destinele, ambii au avut o relație de 11 ani. În prezent, cei doi sunt părinții a patru copii: trei fete și un băiat.

ADVERTISEMENT

Înainte de a pătrunde în lumea muzicală, Horia Brenciu a fost prezentator TV. A moderat inițial emisiunea ”Robingo”, ulterior ”Tip-Top Minitop” și  ”Kiki Riki Miki”.

ADVERTISEMENT