Life

Horia Brenciu, duet cu Connect-R și tatăl lui: „Aurel, te iubesc foarte tare”

Horia Brenciu și-a arătat aprecierea pentru tatăl lui Connect-R. Artistul i-a invitat la un duet pe Aurel Mihalache și pe fiul acestuia, Ștefan Mihalache.
26.04.2022 | 14:17
Horia Brenciu duet cu ConnectR si tatal lui Aurel te iubesc foarte tare
Horia Brenciu, duet cu Connect-R și tatăl lui: „Aurel, te iubesc foarte tare”. Foto: Colaj Faantik / Capturi Youtube
ADVERTISEMENT

Horia Brenciu l-a avut invitat pe Connect-R în podcastul său. Artistul a dezvăluit detalii despre relația cu tatăl său, cel care i-a dat primele lecții de muzică.

Connect-R, declarații despre tatăl său

Artistul, pe numele său real, Ștefan Relu Mihalache, a dezvăluit că tatăl său este cel care i-a dat primele lecții de muzică, deoarece acesta cânta prin casă. Aurel Mihalache, tatăl lui Connect-R, este la rândul lui muzician.

ADVERTISEMENT

Horia Brenciu este cel care a declarat că Aurel Mihalache l-a învățat pe Connect-R să cânte, lucru confirmat de artist.

„Aș vrea să vă mulțumesc foarte frumos pentru că în primii ani de viață Relu v-a avut lângă el, ați fost unul pentru altul și l-ați învățat muzică în primii ani de viață. 

ADVERTISEMENT

Aurel, te iubesc foarte tare pentru că ești primul care i-ai dat muzică lui Relu al nostru. El cânta în casă. A cânta în casă cu copilul lângă tine reprezintă prima lecție de muzică”, a spus Horia Brenciu.

La rândul său, Connect-R a mărturisit că tatăl lui este un mare fan al lui Horia Brenciu.

„El acum are ochii umeziți, îți spun sigur, e foarte sensibil, te apreciază foarte tare și dacă tu ai vorbi cu el personal acum…”, a spus Connect-R.

ADVERTISEMENT

Connect-R și tatăl lui, duet cu Horia Brenciu

În cadrul podcastului, Horia Brenciu i-a propus lui Aurel Mihalache să cânte împreună cu el și cu fiul său una dintre melodiile sale preferate.

„Tată Aurel, poți să seduci orice femeie cu vocea pe care o ai acum”, i-a spus Horia Brenciu tatălui lui Connect-R, încercând să îl convingă să se alăture duetului.

ADVERTISEMENT

Connect-R a mai explicat că tatăl lui este un om cu multe daruri și nu numai că are talent la cântat, ci și la desen.

„E un om extraordinar, e colorat din toate punctele de vedere. El desenează, e ucigaș, e extrordinar, din creion. Ne-a făcut pe mine, pe mama, pe sora mea”, a spus artistul.

ADVERTISEMENT