Life

Horia Brenciu, imagini unice cu băiețelul adoptat. Cum arată acum Toma, la vârsta de 7 ani

Horia Brenciu nu este numai un artist desăvârșit, ci și un familist convins. Renumitul cântăreț își iubește cei patru copii în aceeași măsură, deși numai unul este biologic.
03.08.2021 | 16:03
Horia Brenciu imagini unice cu baietelul adoptat Cum arata acum Toma la varsta de 7 ani
Horia Brenciu, imagini unice cu băiețelul adoptat. Cum arată acum Toma, la vârsta de 7 ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Artistul mărturisea în urmă cu ceva vreme că a luat decizia de a adopta un băiat. În prezent, Toma are 7 ani (împliniți pe 7 iunie), fostul jurat de la X Factor postând câteva imagini unice cu el.

Detectivul de la Masked Singer România nu mai este discret în ceea ce-l privește pe băiețelul înfiat dinainte de a se naște. Horia Brenciu le arată tuturor cum arată acum fiul său.

ADVERTISEMENT

Horia Brenciu, fotografii rare cu fiul său, Toma. Artistul l-a adoptat înainte de a veni pe lume

Recent, vedeta l-a pozat în ipostaze neașteptate pe Toma, care se află în Gara de Nord. Copilul se ascunde în spatele unei valize viu colorate, fără ca artistul să dezvăluind care este destinația spre care se îndreaptă.

„Și Toma a prins primul tren din viața lui…”, a scris Horia Brenciu, pe pagina sa de Instagram, în dreptul imaginilor cu pricina.

ADVERTISEMENT

Fotografiile au ajuns imediat la inimile internauților, care s-au bucurat să-l vadă pe Toma. Peste 3.600 de aprecieri au primit pozele cu băiețelul lui Horia Brenciu, dar și foarte multe comentarii.

Nu este pentru prima oară când artistul distribuie poze cu fiul adoptat, ci au mai existat astfel de ocazii. Spre exemplu, juratul de la Pro TV le-a arătat fanilor cât de mult îi place băiatului să joace tenis de câmp.

ADVERTISEMENT

Toma este singurul băiat din familia lui Horia Brenciu și nu este de mirare că este copleșit de atenție din partea fetelor. Maria și Andreea sunt fiicele lui Alice Dumitrescu din relații anterioare, în timp ce Mina este fiica vedetei și a soției sale.

Toma, băiatul lui Horia Brenciu, în Gara de Nord
Toma, băiatul lui Horia Brenciu, în Gara de Nord. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Horia Brenciu, deschis legat de relația lui Toma cu mama biologică

Fiul cântărețului studiază la o școală privată și primește cea mai bună educație, juratul precizând la un moment dat și cum va proceda în cazul în care copilul va dori să-și cunoască mama biologică.

ADVERTISEMENT

„Un copil adoptat nu e o jucărie. Și nu depui dragoste numai când e mic și e drăgălaș. (…) Acel copil e al tău pe vecie, îți schimbi oarecum gândurile, drumurile, prioritățile.

A iubit pe cineva este o responsabilitate. Se poate întâmpla ca Toma, la o anumită vârstă, să vrea să o cunoască. Și o să fac ceea ce vrea copilul.

Când vrea un copil ceva, îl susțin. Dacă e vorba de fericirea copilului… pentru că ea e prioritară”, a mărturisit Horia Brenciu în emisiunea „Profesioniștii”, notează click.ro.

ADVERTISEMENT