Life

Horia Brenciu, mesaj emoționant la șapte ani de la moartea tatălui său: „În fiecare zi vreau să-l sun”

Horia Brenciu a transmis un mesaj emoționant la șapte ani de la moartea tatălui său, Radu Brenciu. Iată ce a transmis acesta.
13.01.2023 | 00:30
Horia Brenciu mesaj emotionant la sapte ani de la moartea tatalui sau In fiecare zi vreau sal sun
Horia Brenciu, mesaj emoționant la șapte ani de la moartea tatălui său Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Horia Brenciu a transmis un mesaj emoționant la șapte ani de la moartea tatălui său. Artistul nu-și revine nici acum după pierderea părintelui său.

Horia Brenciu, mesaj emoționant la șapte ani de la moartea tatălui său

Horia Brenciu a mărturisit cât de dor îi este de tatăl său în fiecare zi, chiar dacă au trecut șapte ani de la momentul în care acesta s-a stins din viață.

ADVERTISEMENT

Rana artistului este la fel de mare și acum, iar Horia Brenciu a dezvăluit într-un mesaj emoționant pe rețelele de socializare că vrea să îl sune în fiecare zi pe tatăl său, să povestească, să îi spună ce mai face și să discute despre transformările „nebune” care au loc în lumea în care trăim.

Dar acest lucru nu se mai poate pentru că Radu Brenciu a murit acum mulți ani, lăsându-l pe fiul său doar cu un doar de a-i mai vorbi și de a-l mai revedea.

ADVERTISEMENT

„Au trecut 7 ani de când tata a dispărut de lângă noi și aproape în fiecare zi vreau să-l sun să-i vorbesc despre mine, despre familia mea și despre lumea asta nebună si transformarile ei”, a spus Horia Brenciu.

Horia Brenciu încă suferă după pierderea tatălui

Chiar și așa, artistul a descoperit și o parte bună, aceea că a rămas cu multe amintiri și multă dragoste în suflet, pe care trebuie să o dea mai departe copiilor, în speranța că-și vor iubi părinții la fel de mult cum a făcut Horia Brenciu.

ADVERTISEMENT

Ne rămân amintirile, ne rămâne educația, ne rămâne dragostea pe care, acum, o dăm mai departe copiilor noștri. Slavă părinților noștri”, a spus Horia Brenciu.

Tatăl lui Horia Brenciu, Radu, a murit la vârsta de 85 de ani. Acesta i-a fost artistului și mamă și tată până atunci, pentru că cea care i-a dat viață artistului a murit pe când Horia Brenciu avea numai 11 ani.

ADVERTISEMENT

Radu Brenciu avea probleme de sănătate, dar lovitura morții sale a fost una extrem de dură pentru artist, care îi plânge moarte chiar și în 2023.

ADVERTISEMENT