Life

Horia Brenciu, mesaj emoționant pentru fiica sa cea mare: ”Iubirea mea” 

30.11.2020 | 13:55
Horia Brenciu mesaj emotionant pentru fiica sa cea mare Iubirea mea
Horia Brenciu, mesaj emoționant pentru fiica sa cea mare: ”Iubirea mea”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Horia Brenciu este un familist convins, motiv pentru care nu putea uita de onomastica fiicei sale cea mare. Cântărețul a transmis cu această ocazie cu mesaj emoționant pentru Andreea, chiar în ziua de Sfântul Apostol Andrei. 

Artistul are o familie numeroasă, fiind tatăl a patru copii. Deși doar unul dintre aceștia era urmașul său biologic, juratul de la Masked Singer România vorbește despre toți copiii la fel. Dovada clară este chiar imaginea postată în urmă cu puțin timp în mediul online.

ADVERTISEMENT

Renumitul cântăreț o numește pe fiica cea mare a soției sale, Alice Dumitrescu, Andreea, ca fiind „iubirea” sa, mărturisind că i-ar ura în fiecare zi „La mulți ani!”. Totodată, Horia Brenciu îi mulțumește adolescentei pentru toate momentele frumoase.

Horia Brenciu, emoționat de onomastica fiicei sale, Andreea

„Andreea este fata mea cea mare și este cea mai frumoasă fată din lume și i-aș spune în fiecare zi «la mulți ani» pentru că fiecare moment alături de ea înseamnă tot atâtea clipe de fericire!

ADVERTISEMENT

Îți mulțumesc pentru toate îmbrățișările tale, iubirea mea! 🙂”, a scris Horia Brenciu pe rețelele de socializare în dreptul unei fotografii cu fata sa cea mare, artistul mai având două fete și un băiat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Horia Brenciu (@horiabrenciu)

Cântărețul și soția sa sunt împreună de mai bine de 10 ani, perioadă în care au construit foarte multe lucruri împreună. Alice Dumitrescu are două fete din două relații diferite, Andreea, dintr-o poveste de iubire cu un coleg din facultate, în timp ce Maria a venit pe lume în urma unei relații cu un coleg de breaslă.

ADVERTISEMENT

Mina, o fetiță în vârstă de 8 ani, este copilul pe care cuplul Horia Brenciu – Alice Dumitrescu îl are împreună, iar Toma este băiatul pe care cei doi au reușit să-l adopte după mai bine de 3 ani de proceduri.

„Eu cred că destinul nostru se și creează. Cred eu că destinul meu a fost să mă bucur de această familie: cele trei fete ale mele și băiatul meu, alături de soția mea. Mai cred că viitorul este deschis oricăror întâmplări. Oricând un copil, fată sau băiat, ar fi binevenit în familia mea.

ADVERTISEMENT

Mi-am dorit mulți moștenitori, să mă bucur de ei și chiar să fac ori excursii, ori să mă întâlnesc la Paște sau Crăciun, să mă bucur de sărbători împreună cu ei. Gândește-te că dacă ai sta singur sau chiar cu cineva într-o casă poate că lucrurile s-au duce, timpul s-ar scurge mai greu.

În momentul de față abia aștept să o îmbrățișez pe soția mea pentru că nu avem timp altfel. E o chestie interesantă”, mărturisea Horia Brenciu în urmă cu mai bine de 2 ani, notează revista VIVA!.

ADVERTISEMENT