Life

Horia Brenciu, naș de botez. De ce i-a atras atenția fiul său după eveniment: “Nu vreau să-mi supăr băiatu’!”

Horia Brenciu (49 de ani) a împărtășit cu fanii un moment de bucurie care a avut loc în weekend. Artistul și soția sa, Alice Dumitrescu, au creștinat o fetiță, fiul său remarcând un aspect major la eveniment.
13.06.2022 | 14:13
Horia Brenciu nas de botez De ce ia atras atentia fiul sau dupa eveniment Nu vreau sami supar baiatu
Horia Brenciu a creștinat o fetiță pe nume Arya Maria. Ce a remarcat fiul său, Toma. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Pro TV a fost naș de botez, eveniment unde a avut alături întreaga familie. Renumitul artist are patru copii cu partenera sa de viață, chiar dacă numai unul singur este biologic, o fetiță care poartă numele Mina.

Horia Brenciu a creștinat o fetiță pe nume Arya Maria. Ce a remarcat fiul său, Toma

Horia Brenciu a dorit să le arate celor care-l urmăresc în mediul virtual familia sa extinsă, chiar după ce a creștinat o fetiță. Arya Maria a fost botezată de vedetă, dovadă imaginile publicate pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

„Din partea unui naș, o urare pentru voi… O duminică faină și multă sănătate! Cred că și finuța mea Arya Maria e de acord. Și puteți să-mi spuneți godfaher…”, a scris artistul pe Facebook.

Mai târziu, cântărețul a revenit cu o altă postare după ce fiul său, Toma (8 ani), i-a atras atenția asupra unui lucru. Băiatul a ținut să-i spună tatălui său adoptiv că nu a distribuit fotografii cu ”protagonistul” principal, și anume fina sa.

ADVERTISEMENT

„Toma mi-a atras atenția că în postarea de ieri n-am pus protagoniștii botezului… Iar eu nu vreau să-mi supăr băiatu’! Să ne trăiască toți copiii! Să fie sănătoși! O săptămână frumoasă, tuturor!”, a completat Horia Brenciu.

Horia Brenciu și preotul
Horia Brenciu și preotul. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik

Horia Brenciu, binecuvântat cu o familie mare

Fostul detectiv de la Masked Singer România este binecuvântat cu o familie numeroasă, asta pentru că soția sa are două fete din două relații diferite.

ADVERTISEMENT

Vedeta are o relație extraodinară cu cele două adolescente și se consideră unul dintre cei mai fericiți oameni. Horia Brenciu este o persoană care are mereu zâmbetul pe buze.

Cei doi au împreună o fetiță, Mina (9 ani), dar și un băiat pe care l-au adoptat încă de la venirea pe lume. Acum s-au îmbogățit spiritual cu încă o copilă pe care, cu siguranță, o vor supraveghea atent de acum înainte.

ADVERTISEMENT