Life

Horia Brenciu se confruntă cu probleme de sănătate. În ce stare s-a afișat actorul pe internet

Horia Brenciu nu a scăpat nici el de problemele de sănătate. La fel ca alte vedete celebre din România, artistul se află într-o poziție destul de dificilă.
04.01.2023 | 19:03
Horia Brenciu se confrunta cu probleme de sanatate In ce stare sa afisat actorul pe internet
Horia Brenciu se confruntă cu probleme de sănătate la început de an. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Horia Brenciu este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Fiecare piesă a sa a reușit să ajungă la inimile publicului în ultimii ani.

Horia Brenciu se confruntă cu probleme de sănătate

Deși este mai mereu plin de viață la cei 50 de ani ai săi însă, s-ar părea că Horia Brenciu nu a reușit să se ferească de gripă, sau cel puțin asta înțelegem din ultima sa postare.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că în ultimele săptămâni, nenumărați artiști și vedete din România s-au confruntat cu o răceală destul de gravă.

Inclusiv Liviu Vârciu povestea că a făcut nenumărate teste de COVID având în vedere că starea sa de sănătate era una destul de gravă.

ADVERTISEMENT

În final însă, s-a dovedit că prezentatorul tv suferă de gripă, iar același lucru s-a întâmplat și în cazul altor artiști din România.

Horia Brenciu în schimb nu a spus cu ce probleme de sănătate se confruntă, cert este că acesta s-a fotografiat cu o mască de aerosoli pe față.

ADVERTISEMENT

În dreptul imaginii, artistul a dat de înțeles că ar fi totuși vorba despre celebra gripă sezonieră care face ravagii în România. “M-a prins! Nenorocita!”, a scris Horia Brenciu pe rețelele de socializare.

Mihai Petre și Elwira, loviți de gripă la început de an

Menționăm faptul că la rândul lor, Mihai Petre și Elwira se confruntă și ei cu gripă la început de an. Chiar dansatorul povestea în mediul online că toată familia are o stare de sănătate destul de dificilă.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, problema în cazul lor este și că unele medicamente de care au nevoie nu mai pot fi găsite în farmacii, așa că au fost nevoiți să apeleze la vecinii lor.

”Suntem cu toții suspecți de gripă. Problema e că nu se găsesc în farmacii medicamentele de care avem nevoie. Noi am avut noroc cu vecinii.

Aveți mare grijă și voi, că bântuie o gripă nasoală. Să aveți un an nou cu sănătate”, spunea Mihai Petre, în mediul online.

Amintim și că ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, vorbea zilele trecute despre o posibilă epidemie de gripă, având în vedere numărul cazurilor care continuă să crească de la o zi la alta.

ADVERTISEMENT