Life

Horia Brenciu, ținta atacurilor după ce s-a vaccinat împotriva Covid-19. Cum au reacționat fanii artistului

10.03.2021 | 13:38
Horia Brenciu tinta atacurilor dupa ce sa vaccinat impotriva Covid19 Cum au reactionat fanii artistului
ADVERTISEMENT

Horia Brenciu a devenit ținta atacurilor la scurt timp după ce s-a vaccinat împotriva Covid-19. Fanii renumitului artist au lansat tot felul de teorii și au aruncat cu vorbe grele, la vizionarea filmării din mediul online. 

Cântărețul s-a vaccinat luni, 8 martie, de Ziua Internațională a Femeii, fără să anticipeze acest lucru în vreun fel. Vedeta a mărturisit că s-a programat în prealabil pe platformă și a așteptat ziua cea mare, însă internauții nu prea au crezut.

ADVERTISEMENT

Juratul de la Pro TV nu a mers singur la vaccin, ci însoțit de soția sa, Alice Dumitrescu, care l-a susținut moral. Mai mult decât atât, Horia Brenciu a fost filmat în timp ce se imunizează împotriva temutului virus din China, care a apărut în urmă cu mai bine de un an.

Horia Brenciu, luat la rost de fanii. Ce i-au reproșat după vaccinul împotriva Covid-19

Așa cum era de așteptat au existat persoane care i-au reproșat lui Horia Brenciu că a plătit să intre în față la vaccin, în timp ce altele au fost de părere că nu ar fi trebuit să facă o filmare din timpul în care este înțepat de asistenta medicală.

ADVERTISEMENT

„Veni, vidi, vaccin, vici! Și dacă doriți să nu simțiți înțepătura, «My way» merge de minune! Mulțumesc soției pentru suport! PS – vaccinat de 8 martie… N-am anticipat asta. Ce nu fac eu pentru sexul frumos?!”, a scris Horia Brenciu pe Instagram.

Filmarea de la vaccinarea împotriva noului tip de coronavirus nu a fost pe placul tuturor fanilor săi, care i-au lăsat tot felul de comentarii. Unii oameni i-au scris că nu îl mai urmăresc, în timp ce alții s-au întrebat cât a plătit pentru a primit acest vaccin.

ADVERTISEMENT

„Cât v-a costat să vă vaccinați? Mama are 75 de ani și nici acum nu a fost vaccinată și nici nu a reușit să fie programată de doctorul de familie deoarece nu mai sunt locuri!”, a scris o persoană pe rețelele de socializare.

Juratul de la Masked Singer România nu a trecut cu vederea niciun mesaj venit din partea internauților și chiar și-a făcut timp să răspundă la fiecare în parte.

ADVERTISEMENT

„Nu m-a costat vaccinarea. Am așteptat cuminte programarea”, a fost răspunsul prompt al lui Horia Brenciu.

„Păcat. Și dacă tot te-ai filmat… trebuia să îți pui tricou negru. Prietenii știu de ce. Sauuuu…. făceai vaccin… că ești liber să faci ce dorești… dar nu te filmai”, este un alt mesaj venit din partea unei fane.

„Îți faci prea multe probleme! Pe bune! relaxează-te! Ai o viață în față! Trăiește-o!”, a fost replica artistului.

„Mai terminați cu propaganda asta”, i-a spus o altă persoană, căreia Horia Brenciu i-a răspuns: „Asta te preocupă pe tine?! 🙂 hai să-ți spun un secret: așa e viața! Câteodată pierzi, alteori câștigi! Rugămintea mea e să înveți și tu ceva din toate astea!”.

ADVERTISEMENT