Fotbal international

Horia Ivanovici a anunţat ce primă vor lua “tricolorii” dacă termină grupa pe locul 1. Video

11.09.2018 | 17:53
Horia Ivanovici a anuntat ce prima vor lua tricolorii daca termina grupa pe locul 1 Video

Horia Ivanovici a anunţat în EXCLUSIVITATE ce primă vor lua “tricolorii” dacă vor termina pe prima poziţie în grupa 4, Seria C, din cadrul Ligii Naţiunilor, dar şi cine a fost cel mai apreciat şi felicitat jucător din lotul echipei naţionale a României după remiza de la Belgrad, scor 2-2, cu Serbia.

Echipa naţională a României a început mai greu Liga Naţiunilor. “Tricolorii” au remizat cu Muntenegru, scor 0-0, pe stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti, iar al doilea meci din grupa 4, Seria C, a fost încheiat la egalitate, scor 2-2, cu Serbia, una dintre echipele care au impresionat la Campionatul Mondial din Rusia 2018.

Horia Ivanovici a anunţat prima pe care o vor lua “tricolorii”

Horia Ivanovici a anunţat că Răzvan Burleanu, preşedintele FRF (Federaţiei Române de Fotbal) a hotărât să-i recompenseze pe “tricolori”. Astfel, fiecare jucător care evoluează pentru echipa naţională a României în noua competiţie UEFA va încasa un bonus în valoare de 10.000 de euro, toate acestea dacă echipa lui Cosmin Contra va termina grupa 4 pe prima poziţie.

Mihai Bălaşa, cel mai apreciat fotbalist după Serbia – România 2-2

Asta nu e tot! Horia Ivanovici a dezvăluit şi care a fost cel mai lăudat jucător din lotul echipei naţionale a României. Mihai Bălaşa a fost felicitat de către staff-ul tehnic, dar şi de oficialii FRF la finalul meciului cu Serbia, deşi Nicolae Stanciu şi George Ţucudean au înscris cele două goluri ale “tricolorilor”, iar Alex Chipciu a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti de pe teren în meciul cu Serbia.

Naţionala României e pe locul 3

Echipa naţională a României se află în grupa 4, Seria C, din cadrul Ligii Naţiunilor. După primele două meciuri jucate în noua competiţie UEFA, “tricolorii” lui Cosmin Contra se află pe poziţia a 3-a, cu 2 puncte. Pe primul loc se clasează Muntenegru (4 puncte), urmată de Serbia (4 puncte). Lituania nu a reuşit să adune niciun punct în primele două meciuri şi se află pe ultimul loc.

Meciuri jucate:

România – Muntenegru 0-0 (VIDEO)

Serbia – România 2-2 (VIDEO)

Programul “tricolorilor”:

  • Lituania – România, 11 octombrie, ora 21.45
  • România – Serbia, 14 octombrie, ora 16.00
  • România – Lituania, 17 noiembrie, ora 21.45
  • Muntenegru – România, 20 noiembrie, ora 21.45

Datele de desfăşurare a Ligii Naţiunilor

  • Prima etapă – 6-8 septembrie 2018
  • Etapa a 2-a – 9-11 septembrie 2018
  • Etapa a 3-a – 11-13 octombrie 2018
  • Etapa a 4-a – 14-16 octombrie 2018
  • Etapa a 5-a – 15-17 noiembrie 2018
  • Etapa a 6-a – 18-20 noiembrie 2018

Tot ce trebuie să ştii despre Liga Naţiunilor:

Partidele se vor disputa tur-retur în septembrie, octombrie şi noiembrie 2018. Câştigătoarele grupelor vor promova în seria superioară a ediţiei următoare din Liga Naţiunilor, iar ultimele clasate vor retrograda în seria inferioară.

Preliminariile EURO 2020 vor avea loc în perioada martie – noiembrie 2019. Cel mai bine clasate echipe din cele patru grupe din Seria C a Ligii Naţiunilor, care nu s-au calificat deja la EURO 2020 prin intermediul preliminariilor, merg în play-off-ul Ligii Naţiunilor (martie 2020).

Cele patru echipe din play-off vor disputa semifinale într-o singură manşă (pe terenul echipei cu linie de clasament mai bună în grupele Ligii Naţiunilor), iar finalistele se vor duela într-o singură manşă. Câştigătoarea se califică la EURO 2020.

Dublă şansă pentru naţionala României să ajungă la EURO 2020

Dacă echipa naţională a României va câştiga grupa din Liga Naţiunilor şi nu va încheia preliminariile EURO 2020 pe una dintre primele poziţii în grupă, atunci va avea o nouă şansă să obţină calificarea la turneul final, în play-off-ul ce va avea loc în martie 2020. Atunci, naţionala pregătită de Cosmin Contra ar avea de disputat două meciuri (semifinala şi finala), cu echipe care au evoluat tot în Seria C a Ligii Naţiunilor.