Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Horia Ivanovici, adevărul despre Mirel Rădoi: „O lipsă acută de maturitate. Are niște declarații îngrozitoare! Spune numai prostii după meciuri. Și dacă ai bani, ce?” Video exclusiv

Horia Ivanovici a pus tunurile pe Mirel Rădoi. Directorul FANATIK îl acuză de lipsă de maturitate pe antrenorul Unviersității Craiova.
05.12.2022 | 12:35
Horia Ivanovici adevarul despre Mirel Radoi O lipsa acuta de maturitate Are niste declaratii ingrozitoare Spune numai prostii dupa meciuri Si daca ai bani ce Video exclusiv
Horia Ivanovici, adevărul despre Mirel Rădoi: „O lipsă acută de maturitate. Are niște declarații îngrozitoare! Spune numai prostii după meciuri. Și dacă ai bani, ce?” FOTO: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi este primul antrenor din istoria Universității Craiova care pierde derby-ul cu FC U Craiova 1948. Fostul selecționer a fost pus la zid în cadrul celei mai noi ediții a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, în care președintele Sorin Cârțu chiar a dat detalii exclusive despre situația antrenorului.

Mirel Rădoi, pus la zid de Horia Ivanovici: „Și dacă ai bani, ce?”

Cu Rădoi pe bancă, Universitatea Craiova tremură pentru play-off. Oltenii sunt pe locul 4 în SuperLiga, cu 32 de puncte, cu patru mai multe decât Sepsi, ocupanta poziției a 7-a.

ADVERTISEMENT

„Mie nu îmi place Mirel Rădoi. Mi se pare un antrenor fără maturitate. Am văzut la el o lipsă de maturitate și la echipa națională. O lipsă de maturitate a lui la echipa națională repetată, repetată, repetată. Declarațiile lui sunt îngrozitoare după meciuri.

El încearcă să fie foarte deschis, spune numai prostii după meciuri. Sunt unele lucruri care trebuie spuse, altele pe care nu trebuie să le spui. După părerea mea, aceeași imaturitate o arată Mirel Rădoi și la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

El practic a declanșat un conflict și un război ale cărui efecte se văd. Nu îmi place la Mirel Rădoi toată povestea asta pe care el direct sau indirect o tot aruncă sau o ține în picioare. ‘Domne, eu sunt indpendent, eu am bani’.

Așa, și dacă ai bani, ce? Își creează această imagine. ‘Domne, sunt antrenorul independent, nici nu îmi pasă ce se întâmplă, eu oricum am bani, am milioane, eu nu pot să fiu influențat nici de patron nici de nimeni. Eu sunt antrenorul ăla care mă duc în zid’. Mie așa mi se pare Mirel Rădoi”, a declarat Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Nu poți să își explodezi vestiarul în cap”

Fostul selecționer a preluat echipa în august 2022, iar de atunci și până în prezent a înregistrat 10 victorii, 5 remize și 5 eșecuri. Cu Rădoi pe bancă, Universitatea Craiova a ratat calificarea în grupele UEFA Europa Conference League.

„Iar la Mirel Rădoi marea problemă e lipsa de maturitate acută, pe care eu am crezut că a rezolvat-o după povestea cu echipa națională când acolo a arătat-o în nenumărate rânduri, dar am zis că e lipsă de experiență.

ADVERTISEMENT

Același lucru îl face acum la U Craiova. Ieșirile lui de multe ori sunt ca ale unuia care ia o toporișcă sau un buzdugan și face prăpăd în tot vestiarul echipei pe care o face.

Chiar dacă poate motivația lui E bună. Nu poți să facă ce face Rădoi. Nu poți să dai aceste declarații, să îți explodezi vestiarul în cap și apoi să apelezi la Markovic și la Ivan în disperare de cauză să te salveze. Nu merge Mirel Rădoi așa!”, a conchis directorul FANATIK.

  • 30 iunie 2024 este data la care expiră contractul lui Mirel Rădoi cu Universitatea Craiova
ADVERTISEMENT