Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Horia Ivanovici are 3 observații pentru „antrenorul” Gigi Becali după FCSB – CFR Cluj: „Aici ați greșit! Ca să puteți regla pe viitor. Știu că sunteți perfecționist” Video exclusiv

Horia Ivanovici, realizatorul emisiunii Fanatik SuperLiga, i-a dat câteva sfaturi prețioase lui Gigi Becali, după FCSB - CFR Cluj 0-1.
16.12.2022 | 12:28
Horia Ivanovici are 3 observatii pentru antrenorul Gigi Becali dupa FCSB  CFR Cluj Aici ati gresit Ca sa puteti regla pe viitor Stiu ca sunteti perfectionist Video exclusiv
Horia Ivanovici are 3 observații pentru „antrenorul” Gigi Becali după FCSB - CFR Cluj: „Aici ați greșit! Ca să puteți regla pe viitor. Știu că sunteți perfecționist” FOTO: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După FCSB – CFR Cluj 0-1, Gigi Becali a fost extrem de supărat, atât de fotbaliști, cât și pe staff-ul roș-albaștrilor. Patronul vicecampioanei a promis că, de acum înainte, va controla și banca de rezerve. Horia Ivanovici, realizatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, i-a transmis latifundiarului din Pipera care au fost cele trei mai greșeli pe care le-a comis în derby-ul de pe Național Arena.

Horia Ivanovici, vehement cu „antrenorul” Gigi Becali, după FCSB – CFR Cluj 0-1: „Probabil a coborât un înger noaptea și v-a spus să-l băgați pe Omrani”

Horia Ivanovici a criticat trei aspecte din strategia FCSB-ului la meciul cu CFR Cluj. Realizatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA crede că roș-albaștrii ar fi trebuit să înceapă cu David Miculescu vârf de lance și nu cu Billel Omrani. FANATIK a anunțat în exclusivitate că atacantul francez s-a săturat de roș-albaștri și vrea să plece la vară.

ADVERTISEMENT

„Da-ți-mi voie să îi fac și eu 3 critici antrenorului Gigi Becali. Ce am văzut eu, cum am văzut eu partida de aseară. Niște critici, domnul Becali, constructive, în spiritul Crăciunului, în cel mai pur spirit creștin, să nu vă enervați, să nu vă supărați. Sunt doar 3 chestiuni prin care vă penalizez. Sunt convins că veți face niște ședințe tehnic-tactice, veți urmări meciul de 3-4 ori azi, la noapte, ca să vedeți ce ați greșit.

Ați greșit cel puțin 3 lucruri, pe care vi le spun public și vă rog să fiți mai atent în alcătuirea primului 11, domnul Becali. Primul este în felul următor. Evident a fost o lipsă de inspirație din partea dumneavoastră. Probabil a coborât noaptea un înger și v-a spus să îl băgați titular pe Omrani, dar ați greșit. Trebuia să înceapă Miculescu titular această partidă. Asta e prima greșeală, cu Omrani vârf”, și-a expus părerea Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Dumneavoastră sunteți un mare antrenor, iar antrenorii mari nu schimbă niciodată jucătorii cheie”

Gigi Becali a primit o bilă neagră și din cauza lui Andrei Cordea, înlocuit în minutul 65 cu Florinel Coman: „În al doilea rând, să țineți minte, domnul Becali. Jucătorii care fac diferența și când nu joacă, nu se schimbă niciodată. Nu poți să îl schimbi pe Cordea. Nu mai vorbesc că l-ai băgat pe Florinel Coman, care, din păcate, și o spun cu regret, e o umbră a fotbalistului de altădată. Și la nivel psihic. Pentru că Florinel Coman a ratat acea ocazie că nu are încredere în el, în primul rând.

Pentru că dacă avea încredere în el, o dădea în poartă. Să țineți minte un lucru. Marii antrenori, iar dumneavoastră sunteți un mare antrenor, nu schimbă niciodată jucătorii cheie. Indiferent că joacă sau nu ceva. Cordea nu a avut o zi strălucită și e într-o cădere de formă, dar nu îl schimbi pe Cordea niciodată. Să țineți minte pentru viitor lucrul ăsta”, a adăugat realizatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

„N-ați nimerit cuplul de fundași centrali”

Horia Ivanovici și-ar fi dorit ca FCSB să înceapă derby-ul cu perechea de fundași centrali Joonas Tamm – Denis Haruț, așa cum s-a întâmplat în meciul câștigat contra Rapidului, scor 3-1, probabil cel mai bun joc al roș-albaștrilor din acest sezon. Vicecampioana a mers însă tot pe mâna lui Joyskim Dawa.

„Iar punctul numărul trei, cuplul de fundași centrali nu l-ați nimerit. Vă rog să vă gândiți și la următorul meci începeți cu Tamm- Haruț. După părerea mea, Haruț era mult mai indicat pentru această partidă decât Dawa. Eu l-am văzut pe Haruț și cu Rapid, a jucat impecabil și a ținut atacanți mari, Luckassen, Dugandzic, care nu au mișcat. Deci ați greșit, ați fost neinspirat și la fundașii centrali. Nu era un meci pentru Dawa. Un Dawa, care este, domnul Becali, vă spun un secrete, vă dau un pont, e indisciplinat din punct de vedere tactic.Dawa n-a înțeles nimic. În a doua repriză, la aceleași mingi care curgeau în careu, Dawa l-a lăsat singur pe săracul Vlad”, a mai spus Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici, mesaj pentru Gigi Becali: „Emisiune de emisiune vă critic”

Horia Ivanovici promite că va sta în continuare cu ochii pe Gigi Becali și va critica orice pas greșit al „antrenorului” de la FCSB, așa cum s-a întâmplat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și după instalarea lui Leo Strizu în funcția de principal.

„Știți cum e, dacă suntem 20 de milioane de selecționeri la echipa națională a României, m-am hotărât să fiu și eu selecționer la FCSB. Și emisiune de emisiune vă critic. În fiecare emisiune vă fac lista. Domnul Becali, uitați ce ați grești, ce n-a mers bine. Și încă ceva, v-am auzit aseară că o să controlați și rezervele, vă spun ceva, că știu că sunteți perfecționist și aveți timp să vă distrați, nu vă plictisiți. Controlați și meniul. E foarte important. Meniul, în fotbalul modern, este o condiție sine-qua-non să faci performanță.

Dacă se poate, un control mai dur asupra meniului. Eu am impresia că băieții ăștia nu iau produsele de la fermă, de la dumneavoastră. Asta e senzația mea. Ia verificați, înainte de meciul cu Rapid, au luat produsele de la ferma dumneavoastră și acum din greșeală nu? Vedeți și chestia asta. De acum încolo îl voi analiza pe antrenorul Gigi Becali emisiune de emisiune. Așa am hotărât. Fac ce vreau la emisiunea mea. Faci ce spune Becali, faci ce spune Ivanovici”, a conchis Horia Ivanovici, realizatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT