Sport

Horia Ivanovici, ceartă live cu Dumitru Dragomir despre Victor Pițurcă și furtul din cazinou. ”Trișor de ultimă speță!” Video exclusiv

Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir s-au contrat în direct la emisiunea ”Profețiile lui Mitică” pe seama poveștii în care Victor Pițurcă a fost prins furând la cazinou.
07.02.2023 | 07:08
Horia Ivanovici cearta live cu Dumitru Dragomir despre Victor Piturca si furtul din cazinou Trisor de ultima speta Video exclusiv
Horia Ivanovici, ceartă live cu Dumitru Dragomir despre Victor Pițurcă și furtul din cazinou. „Trisor de ultima speta!” Video exclusiv. Colaj Fanatik/ Sursa Foto: capută video Cancan TV
ADVERTISEMENT

În septembrie 2002, fostul selecționer a fost prins cum trişa la masa de poker, în cazinoul Casa Vernescu. Metoda folosită de acesta a fost considerată una avansată pentru acele vremuri, iar câştigul a fost unul pe măsura riscului: 170.000 de dolari.

Victor Pițurcă, motiv de contre între Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir

În cadrul cele mai noi ediții a emisiunii ”Profețiile lui Mitică”, Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir au avut un dialog mai încins pe seama vinovăției lui Victor Pițurcă în celebrul caz când a fost prins trișând la cazinou.

ADVERTISEMENT

”În momentul în care lumea își dă seama că ești o victimă, se întoarce, lumea nu e proastă”, a început Dragomir, dar Horia Ivanovici l-a contrat imediat: ”Știți că Pițurcă nu e victimă, le are și el pe ale lui”.

”În speța asta este victimă”, a continuat fostul șef de la LPF, iar de aici a urmat contre între cei doi. ”Nu vreau să mă apuc acum să vă povestesc acum când ești prins cu cameră că furi la cazinou”, a spus Ivanovici, iar Dragomir a surprins: ”Bine a făcut. Dar hoții ăștia…”.

ADVERTISEMENT

”Dar de ce vă duceți?”, a întrebat Horia Ivanovici, la care ”Mitică” a răspuns în stilul său caracteristic: ”De prost. Și eu m-am dus. Ăia fură toată populația care se duce acolo”. ”Te obligă să te duci?”, a continuat jurnalistul, iar Dragomir a afirmat: ”Nu. Dar pe mine mă obligă neapărat să nu fiu băiat deștept?”

VEZI VIDEO MAI JOS

Sfatul lui Dragomir pentru cei împătiți de jocuri de noroc

Dialogul în contradictoriu între cei doi a continuat, fiecare încercând să evidențieze adevărul din punctul său de vedere. ”Nu, aici e vorba de trișat. Ești un trișor de ultimă speță. Când trișezi spune multe despre caracterul tău”, a afirmat Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

”Și cazinoul trișează. În proporție de nu știu cât la sută. La noi în România, hoții strigă hoții. Nu l-a tras nimeni de mână pe Pițurcă să intre în cazinou, a vrut să-și încerce inteligența. Mie dacă îmi dai o metodă în afara bunului simț și al regulamentelor ca să merg să păcălesc cazinoul, eu mă duc și-l păcălesc”, a glumit Dumitru Dragomir.

”Culmea e că nu mai intru de 10 ani în cazinouri, dar sfătuiesc pe toată lumea: ‘băi, copii, nu intrați în cazinouri’. Cazinoul e cel mai mare hoț de pe fața pământului. În toate cazinourile din lume este hoție pe față. Nu te obligă nimeni, dar e bine e să nu te duci, să ai educația necesară să nu te duci”, a concluzionat Dragomir, la emisiunea ”Profețiile lui Mitică”.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă știe patroni sau conducători de cluburi din fotbalul românesc care au pierdut sume mari de bani la cazinou, Dumitru Dragomir a răspuns sec: ”Au pricopsit cazinourile”.

ADVERTISEMENT