Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Horia Ivanovici, discurs dur despre cel mai penibil moment de la UTA – FCSB 3-1. „A pus-o pe mână ca pe o cârpă! Cârpa lui Gigi Becali. Băieți, sunteți tratați ca niște oi!” Video exclusiv

Horia Ivanovici, discurs dur după UTA - FCSB 3-1. Episodul rușinos pe care l-a taxat și care arată ce a ajuns echipa sub dictatura lui Gigi Becali.
06.03.2023 | 12:09
Horia Ivanovici discurs dur despre cel mai penibil moment de la UTA  FCSB 31 A puso pe mana ca pe o carpa Carpa lui Gigi Becali Baieti sunteti tratati ca niste oi Video exclusiv
Horia Ivanovici discurs dur despre ce a ajuns banderola FCSB și echipa în general din cauza lui Gigi Becali. Sursă foto: Sportpictures.eu / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a trăit mai multe momente absolut rușinoase la Arad, în partida pierdută cu UTA, scor 1-3. A fost un joc extrem de modest al echipei conduse în stil dictatorial de Gigi Becali, în special în repriza a doua. Iar atitudinea jucătorilor a fost, probabil, cea mai mare problemă și aspectul care a deranjat cel mai mult.

Horia Ivanovici a taxat un moment jalnic pentru istoria FCSB la partida cu UTA, scor 1-3. Octavian Popescu, momente jenante după ce a fost încurcat de banderola de căpitan primită de la Olaru

Horia Ivanovici a observat la Arad un episod care arată cât se poate de elocvent pentru ceea ce înseamnă FCSB în prezent. Octavian Popescu a fost încurcat vizibil de banderola de căpitan pe care a primit-o de la Darius Olaru, în momentul în care cel din urmă a fost schimbat. A încercat descumpănit să găsească pe cineva să o paseze, dar toți colegii și-au ferit privirea. În cele din urmă și-a pus-o rușinat pe încheietură, fără să aibă curajul să o ridice pe braț.

ADVERTISEMENT

Astfel de situații vin pe fondul modului dictatorial în care Gigi Becali conduce echipa și pentru cum îi tratează pe jucători, “exact ca pe niște oi”. Horia Ivanovici a avut un discurs extrem de dur la FANATIK SUPERLIGA despre tot ceea ce se întâmplă la FCSB și a felului în care jucătorii foarte talentați acceptă să fie tratați.

VEZI VIDEO MAI JOS

În minutul 83 iese Olaru, nu am înțeles nici schimbarea aia. Cred că Gigi se uita cu un ochi la telenovela lui preferată și cu un ochi se uita la UTA. Se întâmplă un lucru de neiertat pentru istoria acestei echipe. Alerga să iasă și îl vede în calea sa pe Octavian Popescu și îi dă banderola.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici: Asta a ajuns banderola de căpitan la FCSB. Asta a ajuns FCSB, cârpa lui Becali. Doar pentru că are bani și învârte milioane”

Și sunt câteva secunde jalnice pentru tot ce a însemnat FCSB-ul, ce a însemnat istoria acestei echipe uriașe, în care Tavi Popescu este pur și simplu descumpănit. Se uită în stânga dreapta, vine cineva? Cui să dau banderola? Nu vine nimeni, toți fugeau, toți niște fricoși de la FCSB. Și la un moment dat săracul că începea meciul și-o trage pe încheietură.

Probabil că s-a gândit că nu merit eu banderola, e jenant să îmi pun eu banderola, poate o merită alții, dar nu se înghesuie nimeni. Până la urmă o trage pe încheietură ca pe o cârpă, ca pe un elastic. Asta a ajuns banderola de căpitan la FCSB. Asta a ajuns FCSB, cârpa lui Gigi Becali. Doar pentru că are bani și învârte milioane.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Iar jucătorii, nu vă supărați băieți, sunteți tratați ca niște oi. Asta a ajuns FCSB, echipa și jucătorii sunt tratați de oierul Gigi Becali ca pe niște oi. Între mioarele lui Gigi, pe care le mângâie în weekend, și jucătorii FCSB nu este nicio diferență. Acești băieți de foarte mare talent sunt tratați fix ca niște oi. Așa îi tratează patronul doar pentru că le dă un salariu, fraier e cel care acceptă.

Horia Ivanovici, despre situația de la FCSB și modul în care Gigi Becali își tratează jucătorii: “Este un soi de sclavie modernă, dar pe bani”

Acestor jucători li se ia toată personalitatea. Ne vindem pentru bani, ne vindem sufletul, ne vindem talentul. Asta au ajuns jucătorii Stelei. Este un soi de sclavie modernă, pe bani, dar decât să ți se răpească demnitatea, mândria, talentul, fotbalistul din tine… sunt atâtea echipe din lumea asta unde să vă duceți că toți aveți talent.

ADVERTISEMENT

E o echipă cu jucători talentați, FCSB trebuia să ia cinci ani campionatul, nu CFR. Dar când te transformă ciobanul de la palat în niște oi. Așa că Gigi, stai liniștit cu milioanele tale, continuă să îți bați joc de echipa asta. Galeria te aplaudă am văzut, i-ai pus cu botul pe labe și pe cei din galerie, în frunte cu Mustață, toată lumea acceptă. Credeți-mă, nu am văzut o echipă atât de mare cum a fost Steaua, FCSB cum e în decizie, mai batjocorită cum e la noi. Nu cred că se mai întâmplă în istorie”, a fost discursul extrem de dur al lui Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care îți aduce în casă cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această lună în fiecare zi de luni până vineri. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

 

ADVERTISEMENT