Alegeri 2024

Video. Horia Ivanovici, unu la unu cu Mircea Geoană! Secretarul general adjunct al NATO rupe tăcerea despre acuzațiile de plagiat și candidatura la Cotroceni

Mircea Geoană a fost invitatul lui Horia Ivanovici la "Sport şi Politică", unde a vorbit despre candidatura la prezidenţiale şi viziunea sa despre România.
05.07.2024 | 18:54
Video Horia Ivanovici unu la unu cu Mircea Geoana Secretarul general adjunct al NATO rupe tacerea despre acuzatiile de plagiat si candidatura la Cotroceni
Mircea Geoană i se destăinuie publicului FANATIK într-o nouă serie a emisiunii "Sport şi Politică" Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Seria de emisiuni din cadrul podcast-ului “Sport şi Politică” a continuat vineri, 5 iulie, cu un invitat de marcă: românul care deţine cea mai înaltă poziţie la nivel internaţional. Invitatul lui Horia Ivanovici a fost Mircea Geoană, politicianul în care românii au cea mai mare încredere, potrivit sondajelor.

Subiectul candidaturii la prezidenţiale a lui Mircea Geoană, dezbătut la “Sport şi Politică”

În actualul context politic, marcat de stabilirea datei oficiale pentru alegerile prezidenţiale, lupta pentru Cotroceni pare să fi intrat în linia dreaptă, chiar dacă până la desfăşurarea efectivă a scrutinului mai sunt peste patru luni. FANATIK vi-i aduce mai aproape pe cei mai importanţi actori ai scenei electorale, invitându-vă să îi cunoaşteţi şi altfel decât ca politicieni.

ADVERTISEMENT

Mircea Geoană este unul dintre personajele cheie ale scenei politice şi primul dintre “prezidenţiabili” care a venit la noua serie “Sport şi Politică”. Secretarul general adjunct al NATO a evitat până acum să-şi anunţe oficial candidatura, însă mai multe organizaţii, între care Mişcarea România Renaşte, i-au cerut public să candideze la alegerile prezidenţiale.

Totuşi, după ce a primit propunerea, Mircea Geoană a admis că este deschis şi că încurajează suportul “tuturor celor – mişcări civice, independenţi sau partide politice – care vor să susţină un proiect ambiţios, care să răspundă aşteptărilor românilor şi româncelor, nevoilor ţării şi viziunii mele de transformare profundă a politicii, funcţionării statului şi economiei”. Subiectul candidaturii a ocupat, de altfel, un loc central în discuţia pe care fostul şef al diplomaţiei române a avut-o cu Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Mircea Geoană, care este convins că “anul 2024 este anul independenţilor în România”, și-a împărtăşit în premieră la “Sport şi Politică” viziunea sa despre România şi a schiţat paşii pe care ţara noastră ar urma să-i parcurgă în următorii cinci ani.

În plus, actualul secretar general adjunct al NATO a demontat punct cu punct acuzațiile de plagiat care i s-au adus și a anunțat ce măsuri va lua împotriva celor care i-au denigrat pe nedrept imaginea publică. De asemenea, el i-a caracterizat și pe Nicolae Ciucă, Marcel Ciolacu și George Simion, posibilii contracandidați la alegerile prezidențiale, dar nu a ezitat nici să răspundă dur la atacurile lansate de fostul președinte Traian Băsescu la adresa sa.

ADVERTISEMENT

Mircea Geoană, un rapidist care a făcut rugby, baschet şi tenis

În demersul său, Geoană pare deja să se bucure deja de susţinerea unui segment semnificativ al electoratului, ultimul sondaj de opinie, dat publicităţii pe 4 iulie, relevând că acesta se situează pe primul loc în intenţiile de vot pentru alegerile prezidenţiale, cu o cotă de 26,7%. Al doilea clasat, Marcel Ciolacu, se află cu aproape zece procente în urmă.

Dar politica nu a fost singurul subiect abordat în discuţia cu Horia Ivanovici, fiind binecunoscut faptul că Mircea Geoană este un mare amator de sport. Secretarul general adjunct al NATO a comentat recenta performanţă a naţionalei de la EURO 2024, a vorbit despre echipa sa de suflet Rapid și șansele de a câștiga titlul în campionatul viitor, dar a dezvăluit și discuțiile pe care le-a avut cu Gică Hagi sau Dan Șucu pentru redresarea sportului românesc.

ADVERTISEMENT

“Sport și Politică”, emisiune premium marca FANATIK, se înscrie în nota celor deja consacrate, precum FANATIK SUPERLIGA, MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, HAI LA EURO! SPOTLIGHT SUPERLIGA sau SUFLET DE RAPIDIST.

Mircea Geoana 1 la 1 cu Horia Ivanovici | RUPE TACEREA despre PLAGIAT si LUPTA pentru Cotroceni

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte:...
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte: „Avem o listă de așteptare și primim clienți de peste tot”
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis...
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis Drăguş! Cât de frumoasă este Liliana Şumudică
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Pericol de moarte pe litoralul românesc. Problema care trebuie evitată neapărat
Pericol de moarte pe litoralul românesc. Problema care trebuie evitată neapărat
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Suprinzător ce a urmat
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși