Alegeri 2024

Horia Ivanovici, faţă în faţă cu dinamovistul Rareş Hopincă, candidatul comun al PSD – PNL la Primăria Sectorului 2

Fost prefect al Capitalei, Rareş Hopincă a vorbit la "Sport şi Politică" despre marile probleme ale sectorului 2 şi soluţiile pe care le are pentru rezolvarea acestora.
03.06.2024 | 14:00
Horia Ivanovici fata in fata cu dinamovistul Rares Hopinca candidatul comun al PSD  PNL la Primaria Sectorului 2
Horia Ivanovici, faţă în faţă cu Rareş Hopincă la "Sport şi Politică". Interviu fără perdea cu candidatul PSD-PNL la Primăria Sectorului 2
ADVERTISEMENT

Au mai rămas puține zile până la Ziua Z, 9 iunie 2024, când locuitorii din toată țara își vor alege primarii. Este și cazul bucureștenilor din Sectorul 2, acolo unde lupta se va da cel mai probabil între candidatul USR și actualul primar Radu Mihaiu și candidatul propus de PSD-PNL: Rareș Hopincă.

Interviu fără perdea cu candidatul PSD-PNL la Primăria Sectorului 2

În urmă cu o lună, un sondaj Avangarde indica faptul că Sectorul 2 din București este cel mai prost administrat din Capitală. Astfel, conform sondajului comandat de Digi 24, doar 6 din 100 de bucureșteni spun că Sectorul 2 este condus cum ar trebui.

ADVERTISEMENT

În acest context, candidatul PSD-PNL, Rareș Hopincă, de altfel prefect al Capitalei, a vorbit despre cum vede el schimbarea în București, reușind să atingă și alte subiecte extrem de interesante pentru alegători. Desigur, prima și cea mai importantă problemă abordată de Rareș Hopincă a fost cea a gunoiului din Sectorul 2.

Ce soluții a găsit candidatul PSD-PNL pentru a remedia această problemă puteți afla din discuția de peste o oră dintre Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii Sport și Politică și Rareș Hopincă. Totodată, actualul prefect al Capitalei nu rămâne indiferent la problema locurilor de parcare din București, mai exact la lipsa lor.

ADVERTISEMENT

În consecință, Rareș Hopincă vrea să facă 7.000 de locuri noi de parcare. Cum se gândește să implementeze această soluție și cum vrea să rezolve definitiv problema traficului din Sectorul 2, totul a fost expus fără perdea.

Cum îi răspunde Rareș Hopincă lui Nicușor Dan, care l-a trimis ”la pușcărie”

În urmă cu o lună, primarul general Nicușor Dan declara că actualul prefect al Capitalei ar trebui ”să fie la pușcărie” pentru modul în care a relaționat cu patrimoniul imobiliar al Capitalei. Ce replică i-a dat Rareș Hopincă lui Nicușor Dan puteți afla tot în emisiune.

ADVERTISEMENT

Conștient că Sectorul 2 din București este văzut foarte prost în rândul locuitorilor, Rareș Hopincă a dat dovadă că este și un fin cunoscător al fenomenului fotbal, astfel că a promis să facă ”Real Madrid” din acest sector, care momentan este comparat cu celebra formație albaneză ”17 Nentori”.

Rareş Hopincă, fan Dinamo din tată-n fiu

Și dacă tot a analizat fenomenul, Rareș Hopincă nu s-a ferit să își recunoască iubirea pentru Dinamo București. Cât despre marile proiecte de infrastructură, Rareș Hopincă nu s-a ferit să prezinte planul de dezvoltare al Pieței Obor, și nici să anunțe când va fi gata metroul care leagă Piața Universității de  Pantelimon.

ADVERTISEMENT

Puteți afla toate promisiunile și dezvăluirile de senzație făcute de Rareș Hopincă în emisiunea “Sport și Politică”, o emisiune marca FANATIK ce nu trebuie ratată de niciun cetățean care dorește să fie informat și să-și cunoască mai bine candidații.

Horia Ivanovici, faţă în faţă cu Rareş Hopincă la "Sport şi Politică". Interviu fără perdea cu candidatul PSD-PNL la Primăria Sectorului 2

ADVERTISEMENT