Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Horia Ivanovici, impresionat de evoluția Rapidului în meciul cu CFR Cluj: „Adi Mutu l-a subordonat pe cel mai titrat tehnician din România!”. Video Exclusiv

Horia Ivanovici este fermecat de evoluția lui Adrian Mutu pe banca tehnică a Rapidului, fiind de părere că acesta este un antrenor de mare perspectivă.
22.03.2023 | 09:45
Horia Ivanovici impresionat de evolutia Rapidului in meciul cu CFR Cluj Adi Mutu la subordonat pe cel mai titrat tehnician din Romania Video Exclusiv
Horia Ivanovici, fermecat de evoluția lui Adrian Mutu. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a detaliat în emisiunea FANATIK SUPERLIGA ce l-a impresionat la Adrian Mutu până în prezent. El a evidențiat evoluția foarte bună pe care a avut-o Rapid în deplasarea cu CFR Cluj, scor 2-2, partidă în care giuleștenii au fost aproape să dea lovitura în finalul confruntării, însă elevii „Briliantului” au ratat inexplicabil.

Horia Ivanovici, fermecat de evoluția antrenorului Adrian Mutu

Horia Ivanovici este fermecat de ascensiunea lui Adrian Mutu (44 de ani) ca antrenor și a vorbit în emisiunea FANATIK SUPERLIGA despre potențialul imens al „Briliantului”, pe care îl vede într-o bună zi la „cârma” naționalei României.

ADVERTISEMENT

„Nu știu neapărat dacă e o surpriză ce spun, pe mine m-a impresionat jocul Rapidului. Nu al Farului, care a bătut cu 2-1 și a fost performera rundei. Mi s-a părut cel mai solid joc. Excelent și prin contextul că Rapid a jucat în deplasare la campioana ultimilor cinci ani, CFR Cluj, poate cea mai solidă formație din România. În mod normal, Rapid ar fi trebuit să câștige această partidă.

Formidabil Adi Mutu tactic în disputa cu Dan Petrescu, în multe momente l-a subordonat pe cel mai titrat tehnician din România. Adi Mutu chiar mi se pare un tehnician cu o mare, mare perspectivă. Într-o zi sunt convins că va ajunge și la echipa națională”, a spus la Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Moderatorul emisiunii a apreciat evoluția foarte bună a giuleștenilor în Gruia și consideră că trupa pregătită de Adi Mutu a arătat cel mai bine dintre toate cele 6 echipe în prima etapă a play-off-ului.

„Rapid mi s-a părut că a avut cel mai bun, cel mai solid, cel mai închegat joc dintre toate cele șase. Repet, ținând cont și cu cine a jucat și unde a jucat. Dacă mă întrebai după prima repriză a fiecărui meci aș fi ales Craiova.

ADVERTISEMENT

Să ai o asemenea posesie cum a avut Rapid… Este uluitor să reușești asta la CFR Cluj acasă! Farul nu mi s-a părut o prestație solidă. Dacă aveau puțin ghinion se putea termina și cu un egal”, a mai spus Horia Ivanovici, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO MAI JOS

Adrian Mutu, cel mai bun sezon de când a devenit antrenor

Adi Mutu se află în fața celui mai bun sezon de când a devenit antrenor, iar tehnicianul a îndeplinit deja obiectivul principal al Rapidului, și anume de a intra în play-off. Totodată, „Briliantul” a arătat, în urma primului joc din play-off, că își dorește mai mult de la echipă, fiind aproape să obțină o victorie pe terenul campioanei României.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu și-a început cariera de antrenor în România, la FC Voluntari, stând pe banca tehnică a ilfovenilor 11 meciuri, în care a reușit să salveze echipa de la retrogradare, în urma unui baraj cu Chindia Târgoviște.

FC Voluntari reușea să se impună în ambele meciuri din barajul cu Chindia, scor 4-1, la general, însă Adrian Mutu nu a mai continuat pe banca tehnică a ilfovenilor și din următorul sezon.

Acesta a trecut pentru o perioadă la echipa celor de la Al Wahda, iar după experiența din Golf a ajuns selecționerul naționalei U21, alături de care a participal la Campionatul European de Tineret, unde a reușit să nu piardă niciun meci într-o grupă cu Ungaria, Olanda și Italia.

La începutul sezonului 2020/2021, Adrian Mutu a devenit antrenorul lui FC U Craiova, unde a rezistat 12 meciuri, timp în care echipa era recunoscută pentru stilul frumos de joc, însă care nu obținea rezultatele dorite. După experiența pe banca tehnică a oltenilor, a ajuns la Rapid, schimbându-l pe Miță Iosif.

ADVERTISEMENT
Tags: