Fotbal intern

Horia Ivanovici, interviu exclusiv cu Mihai Rotaru: „Dacă îmi place… Gigi Becali?” Vezi răspunsul mortal al șefului Craiovei 🤣 Video

02.04.2020 | 18:31
Horia Ivanovici interviu exclusiv cu Mihai Rotaru Daca imi place Gigi Becali Vezi raspunsul mortal al sefului Craiovei  Video
Mihai Rotaru, interviu exclusiv cu Horia Ivanovici la „Fan România”
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova a vorbit în direct la „Fan ROMÂNIA”, emisiunea lui Horia Ivanovici și a mărturisit că nu s-a întâlnit niciodată cu Gigi Becali, patronul FCSB-ului. Șeful din Bănie și-a spus părerea vizavi de adversarul său și de

Mihai Rotaru nu s-a întâlnit niciodată cu Gigi Becali. „Nu m-am gândit niciodată dacă îmi place sau nu. Am vorbit doar la telefon”

Mihai Rotaru a dezvăluit că nu s-a întâlnit niciodată cu Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, și a precizat că s-a auzit cu acesta de maxim cinci ori la telefon în șapte ani.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru și Gigi Becali au avut o dispută recentă în privința donațiilor și a actelor de caritate, pe care fiecare le-a făcut.

ADVERTISEMENT

„Eu nu l-am acuzat pe Gigi Becali, nu m-am văzut niciodată cu el, am vorbit de patru-cinci ori în șapte ani. Fiecare trebuie să facă ce simte, eu nu am aruncat săgeți către nimeni. Toată lumea care poate să ajute e bine să o facă, sunt mulți oameni care se sacrifică.

Nu m-am gândit niciodată dacă îmi place sau nu Gigi Becali și oricum, sincer, mie nu îmi plac bărbații… Nu mi-am format nicio părere despre el până acum, eu nu judec niciodată oamenii”, a spus Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

„În aceste momente jucătorii au nevoie de susținere!”

Mihai Rotaru a vorbit și despre jucătorii Craiovei, despre care spune că au nevoie de susținere, mai ales în aceste momente, pentru că mulți dintre ei nu știu ce se va întâmpla cu viitorul lor.

„Jucătorii sunt și ei oameni, e normal să aibă o frică, viitorul e plin de nesiguranță. Cred că lucrul cel mai important în acest moment e să discuți cu ei, să le dai un sfat.

ADVERTISEMENT

Sunt jucători care își doresc să joace la un nivel mult mai sus, iar acum se gândesc că șansa lor se mai amână”, consideră patronul Universității Craiova în exclusivitate de „Fan România”, emisiunea lui Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT