Fotbal intern

Horia Ivanovici, interviu exclusiv cu Mihai Rotaru: „Spiritul Craiovei nu poate fi izolat! În iunie cred că revenim la Liga 1”. Video

02.04.2020 | 17:12
Horia Ivanovici interviu exclusiv cu Mihai Rotaru Spiritul Craiovei nu poate fi izolat In iunie cred ca revenim la Liga 1 Video
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a dezvăluit, în direct la „Fan ROMÂNIA”, emisiunea realizată de Horia Ivanovici, că jucătorii oltenilor se află acasă în autoizolare, iar străinii din echipă au avut voie să se întoarcă în țările lor. Totodată, Mihai Rotaru a dat detalii și despre cum se pregătesc fotbaliștii în această perioadă.

Mihai Rotaru, dezvăluiri despre antrenamentele jucătorilor Craiovei

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, spune că toți fotbaliștii se află în izolare la domiciliu și a precizat că antrenamentele fotbaliștilor se desfășoară în mediul online, iar începând de săptămâna viitoare toți jucătorii vor fi supravegheați pe Skype.

ADVERTISEMENT

„Craiova stă în izolare, stă acasă și în același timp lucrează la diferite strategii, dar din păcate, în aceste momente nu putem avea predictibilitate pentru acțiunile noastre.

Jucătorii sunt acasă, colegii mei de pe partea de administrativ, dar în colectiv foarte redus și lucrează undeva la 10-15% mai ales pe partea de contabilitate, departamentul economic. Legat de partea de licențiere, noi am pregătit toate actele și suntem ok”.

ADVERTISEMENT

„Toți jucătorii sunt acasă inclusiv străinii, noi am fost prima echipă care a trimis străinii acasă, începând cu data de 14 martie. Sunt străini care au preferat să rămână în Craiova, cum e Koljic, Cosic, Qaka.

ADVERTISEMENT

Mirko e la Roma, Acka e în Turcia, iar Ivanov e în Bulgaria, dar din fericire, noi stăm bine în zona asta”, a mai spus Mihai Rotaru.

„De săptămâna viitoare, jucătorii Craiovei o să fie monitorizați pe Skype, să fim siguri că nu sar coarda”

Mihai Rotaru a vorbit și despre metodele de pregătire ale jucătorilor Universității Craiova, dezvăluind că acestea se petrec online, iar începând cu următoarea săptămână toți fotbaliștii vor fi monitorizați pe Skype:

ADVERTISEMENT

„Fiecare jucător are un program, ei sunt monitorizați în acest moment, sunt trei programe. Săptămâna trecută au avut trei zile de antrenamente individuale, de acasă, iar începând de săptămâna viitoare o să fie monitorizați pe Skype, să fim siguri că nu sar coarda.

Există o probabilitate ca în vară să se joace, în această primăvară nu cred că o să se mai joace fotbal, dar sperăm să putem reveni la antrenamente în primăvară”.

„Cred că în luna mai o să se poată antrena în comun, dar sperăm ca în aprilie să se poată antrena individual sau în grupuri mici, dar totul depinde de reglementările care se vor da.

Eu cred că în luna iunie se poate relua campionatul fără suporteri în tribune. UEFA a spus că toate campionatele se pot termina și în august inclusiv, deci putem începe și pe 15 iulie.

Întotdeauna vom prefera meciurile cu spectatori în tribune. Spiritul Craiovei nu poate fi izolat! Spectatorii vor reveni pe stadion în momentul în care riscul va fi zero”, a mai precizat Mihai Rotaru la „Fan ROMÂNIA”.

ADVERTISEMENT