Fotbal intern

Horia Ivanovici, interviu exclusiv la „Fan România” cu Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova: „Jucătorul care nu trimite video că respectă programul, gata, șomaj tehnic! Adio salariu!” Video

02.04.2020 | 19:12
Horia Ivanovici interviu exclusiv la Fan Romania cu Mihai Rotaru patronul Universitatii Craiova Jucatorul care nu trimite video ca respecta programul gata somaj tehnic Adio salariu Video
Mihai Rotaru la „Fan România”, emisiunea lui Horia Ivanovici
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a vorbit pe larg, în direct la „Fan ROMÂNIA”, emisiunea lui Horia Ivanovici, despre condițiile dure pe care le-a pus jucătorilor echipei sale. Fotbaliștii care nu se vor conforma vor fi băgați în șomaj tehnic, amenință șeful oltenilor!

Într-un dialog de peste 40 de minute cu Horia Ivanovici, Mihai Rotaru a vorbit despre cele mai interesante subiecte din această perioadă, iar discuția nu a atins doar fotbalul, ci tot ce se întâmplă în societate în plină criză provocată de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Condițiile foarte dure puse de Mihai Rotaru jucătorilor Craiovei în plină criză

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a vorbit despre condițiile pe care le-a pus jucătorilor echipei și a ținut să precizeze că fotbaliștii care nu vor respecta regulile vor intra în șomaj direct! „Adio, salarii!”, decretează Rotaru!

ADVERTISEMENT

„Dacă stăm o lună și săptămână, avem nevoie de șase săptămâni ca jucătorii să-și intre în ritm. Cine nu își face programul și nu trimite video și nu e monitorizat, nu primește salariu, intră în șomaj tehnic. Adio salariu! Dar nu cred să se întâmple asta… Eu zic că avem jucători buni care respectă”, a spus Mihai Rotaru.

„Noi suntem alături de tot ce înseamnă Oltenia!”

Mihai Rotaru a recunoscut că s-a implicat în acte caritabile din zona Olteniei: „Nu stau cu mască pe față pentru că stau în casă și suntem izolați. Noi suntem alături de toto ceea ce înseamnă Oltenia și am început să facem mai multe gesturi caritabile.

ADVERTISEMENT

Suntem acolo și avem acțiuni, chiar am avut un meci caritabil între Peluza Nord, Dan Buzărnescu și Mihai Roman și s-au strâns 12.000 de euro, iar Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș ne-a rugat să le cumpărăm două aparate de care aveau nevoie”.

„Noi sperăm să umplem vulcanul de pe Oblemenco și să-i facem fericiți pe suporteri”, a mai spus Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

„Am vorbit cu Mitriță și e bine!”

Patronul Universității Craiova a dezvăluit că a vorbit cu Alexandru Mitriță, fostul star al oltenilor, care evoluează în MLS la New York City. Mihai Rotaru îi asigură pe fanii olteni că Mitriță este bine, în ciuda faptului că New York este cea mai afectată zonă de coronavirus din SUA.

„Am discutat cu Mitriță, e bine, el iese maxim să plimbe câinele în jurul casei și atât. E împreună cu Alessia, ei sunt niște tineri care nu au nevoie să iasă.

Stau împreună, se iubesc mult și sunt autosuficienți cu ei înșiși. E trist să vezi New York-ul pustiu”, a spus Mihai Rotaru.

Mihai Rotaru crede că fotbaliștii au nevoie de susținere

Mihai Rotaru înțelege situația grea prin care trec fotbaliștii Craiovei și a încercat să-i asigure că la formația din Bănie lucrurile vor fi bine în continuare, la fel cum s-a întâmplat în sezoanele precedente.

Patronul Universității Craiova înțelege temerile jucătorilor săi și încearcă să-i ajute să depășească momentul greu oferindu-le toată susținerea necesară.

Chiar și din punct de vedere financiar, Mihai Rotaru le-a oferit două soluții elevilor lui Corneliu Papură, din care să-și primească banii și să nu fie nevoiți să se confrunte cu problemele legate de salarii cum se întâmplă la alte cluburi de fotbal din România.

„Cred că lucrul cel mai important în acest moment e să discuți cu ei, să le dai un sfat. Sunt jucători care își doresc să joace la un nivel mult mai sus, iar acum se gândesc că șansa lor se mai amână”, a spus Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT