Fotbal international

Horia Ivanovici l-a analizat pe Messi de la câțiva metri distanță: “Duce o presiune uriașă pe umeri!”. Video

Argentina, la patru victorii de titlu la chiar ultimul Campionat Mondial al lui Messi. Horia Ivanovici a fost în Qatar și l-a simțit pe superstarul "pumelor" de la firul ierbii.
03.12.2022 | 13:20
Horia Ivanovici la analizat pe Messi de la cativa metri distanta Duce o presiune uriasa pe umeri Video
Horia Ivanovici a văzut din Qatar partida Argentina - Polonia 2-0 și a fost uimit de presiunea sub care joacă Messi. Sursă foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a fost prezent în Qatar, unde a asistat la partida Argentina – Polonia, care a asigurat calificarea lui Leo Messi în optimile de finală de la Campionatul Mondial.

Horia Ivanovici l-a analizat pe Messi de la câțiva metri distanță: “Înghite de vreo 10 ori în gol înainte să înceapă meciul”

La FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici a vorbit despre presiunea colosală sub care este obligat să joace starul “pumelor”. O presiune care ar putea să doboare până la urma Argentina în drumul spre titlul mondial.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

“Eu i-am văzut pe viu, l-am văzut pe Messi la câțiva metri. Nu cred că va lua Argentina titlu. Presiunea este imensă, își pun și ei presiune. Messi înghite în gol înainte să înceapă meciul de vreo 10 ori. Are gâtul uscat. Are o presiune pe el… efectiv duce o țară pe umeri. Eu cred că această presiune va face ca Argentina să nu fie campioană”, a explicat Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

Deși s-a declarat un fan al Argentinei la acest turneu final, inclusiv datorită lui Leo Messi, Horia Ivanovici nu crede că “Puricele” poate face față presiunii. Mai ales că la acest capitol nu este la nivelul marelui său rival, Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici, despre detaliul care poate încurca Argentina în drumul spre titlul mondial: “La nivelul ăsta, psihic, Messi nu e Cristiano Ronaldo”

“Am fost acolo, am fost la 30 de metri de Messi. Nu poți să îți închipui ce presiune are acest băiat pe el. Îl văd de multe ori cu privirea pierdută, se vede că duce o povară.

Este ceva imens. A ratat două penalty-uri. Până acum pe Messi l-a salvat echipa. Nu știu dacă va rezista la această presiune. La nivelul ăsta, psihic, nu e Cristiano Ronaldo”, a mai spus Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin nu este nici el convins că Leo Messi poate duce Argentina în cârcă spre titlul mondial, așa cum a punctat la FANATIK SUPERLIGA. Mai ales că nu a excelat la precedentele turnee finale: “Există o presiune pe care și-o pune și singur, dar pe care o pun compatrioții lui pe el. Nu îmi amintesc din 2006 mari meciuri făcute de Messi la Mondiale. Acest gol cu Mexicul este mai degrabă o excepție”.

Bănel Nicoliță, fanul Argentinei din dragostea necondiționată pentru Leo Messi: “Pentru tot ce a făcut el pentru fotbal și pentru noi”

La FANATIK SUPERLIGA, Bănel Nicoliță și-a exprimat dragostea necondiționată pentru Leo Messi. La Campionatul Mondial este fanul “pumelor” exclusiv pentru Leo: “Argentina este favorita mea, pentru că îl iubesc foarte mult pe Messi. E ultimul Campionat Mondial pentru el. Pentru tot ce a făcut el pentru fotbal și pentru noi, țin cu Argentina”.

ADVERTISEMENT

Fan al Argentinei este și Robert Niță, așa cum a recunoscut la FANATIK SUPERLIGA. Și tot pentru Messi: “Pentru tot ceea ce înseamnă Messi și tot ce a făcut pentru fotbalul mondial și comparația cu Maradona, sper ca Argentina să câștige competiția”.

 

.

ADVERTISEMENT