Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Horia Ivanovici, mesaj pentru microbiști înainte de meciul Generației de Aur: „Cel mai frumos cadou pe care ni l-a dat Dumnezeul fotbalului”

Horia Ivanovici le-a transmis un mesaj microbiștilor români înainte de meciul de „adio” al Generației de Aur împotriva „Starurilor Lumii”.
23.05.2024 | 19:10
Horia Ivanovici mesaj pentru microbisti inainte de meciul Generatiei de Aur Cel mai frumos cadou pe care ni la dat Dumnezeul fotbalului
Horia Ivanovici îi îndeamnă pe microbiștii români să nu rateze meciuld e „adio” al Generației de Aur. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Generația de Aur a fotbalului românesc, care ne-a adus cele mai mari satisfacții, își va lua „adio” de la milioanele de microbiști cu ocazia unui meci demonstrativ împotriva „Starurilor Lumii”. Acesta va avea loc sâmbătă, 25 mai, de la ora 20:30 pe Arena Națională din București și va fi transmis în direct de postul de televiziune Pro TV.

Horia Ivanovici, mesaj pentru microbiștii români înaintea meciului de „adio” al Generației de Aur: „Dar de la Dumnezeul fotbalului”

Interes uriaș în jurul meciul de „adio” al Generației de Aur, biletele s-au epuizat rapid și se așteaptă să fie chiar depășit recordul de asistență al Arenei Naționale, înregistrat în urmă cu numai două săptămâni la partida FCSB – CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Și era normal să se întâmple acest lucru, pentru că pe gazon vor păși jucătorii care au adus cele mai satisfacții în istoria echipei naționale, în frunte cu Hagi, Gică Popescu, Ilie Dumitrescu, Adrian Ilie, Ionuț Lupescu sau Florin Răducioiu. Vor fi prezenți majoritatea fotbaliștilor care au scos românii în stradă la World Cup 1994 și 1998, iar adversari le vor fi nume mari ale fotbalului mondial, printre care Rivaldo și Stoichkov, foști câștigători ai „Balonului de Aur”. Ca să nu-l mai pomenim și pe celebrul Jose Mourinho, care le va fi antrenor.

Și pentru că e vorba de un eveniment unic, de o asemenea amploare, fiind pentru ultima oară când îi mai putem vedea „la lucru” pe cei care ne-au adus atâtea satisfacții, e păcat să nu profităm cu mic cu mare de ocazia ivită. Motiv pentru care Horia Ivanovici le-a transmis un mesaj de suflet milioanelor de microbiști români prin intermediul FANATIK SUPERLIGA, emisunea transmisă LIVE în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, numai pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

„Bilete nu mai sunt… Adi Ilie crede că se va bate recordul de la FCSB – CFR Cluj, adică vor fi peste 56.000 de spectatori. Acum e un mare avantaj, se va deschide tot stadionul, nu mai sunt sectoare tampon ca la meciurile oficiale. Probabil vor fi 56-57 de mii de oameni.

Doar atât vă spun: uitați-vă la televizor! Nu aveți voie să ratați așa ceva sâmbătă. Pentru ce ne-au adus băieții aceștia, ce bucurii, satisfacții, câtă fericire care nu poate fi cumpărată cu nimic și nici transpusă în cuvinte, să-i vedeți încă o dată este cel mai mare favor și cea mai mare bucurie și fericire pe care puteau să ne-o facă organizând acest meci. Și îi felicit.

ADVERTISEMENT

Nu mai are rost să mai discutăm și despre adversar. Și ce nume vor fi acolo. Mă rog, nu-mi place de Mourinho, sper să-l bateți rău de tot, să-i dați vreo trei-patru, să-i mai tăiem din nas. Lăsați-i pe ceilalți jucători, ce nume sunt… Saviola… Nu a fost în primii 100 de fotbaliști ai lumii, dar e un fotbalist care, de exemplu, dacă ar veni în SuperLiga ar câștiga-o singur. Nu mai discutăm de Figo sau Rivaldo…

Dar să-i mai vezi încă o dată pe Hagi, pe Răducioiu, pe Adrian Ilie, pe Ilie Dumitrescu, pe toți băieții, îi includ aici pe toți, să nu se simtă nimeni lezat… să-i mai vezi pe toți încă o dată este dar de la Dumnezeul fotbalului.

ADVERTISEMENT

Lăsați orice sâmbătă seara și uitați-vă la meci! Sunt convins că va fi o audiență care va rupe, sunt convins că milioane de oameni se vor uita la acești băieți care ne-au făcut cele mai mari bucurii și care merită să fie onorați din toate punctele de vedere. Și nu putem decât să ne ridicăm în picioare, să-i aplaudăm și să le mulțumim”.

Horia Ivanovici despre Generația de Aur: „Sunteți în inima noastră”

„Încă o dată vă mulțumim din suflet pentru momentele magice pe care ni le-ați dat, pentru clipele de fericire care nu pot fi cumpărate cu nimic. Cu bani, cu Mastercard, cu nimic… Și pentru acea mândrie că avem o națională și că suntem români dată de acești fotbaliști fabuloși.

Iar toți acești fotbaliști din Generația de Aur au fost și caractere uriașe, pentru că nu poți să fii un mare fotbalist dacă nu ai și un caracter pe măsură. Și vi-l dau exemplu pe Adrian Ilie, care este un băiat fantastic, un prieten fantastic și un om de un caracter extraordinar. Toți acești băieți au și un caracter frumos, nu au fost doar mari fotbaliști.

Aveți practic ultima șansă să-i revedeți, nu aveți voie s-o ratați, lăsați orice altceva. Este cel mai frumos cadou pe care acești băieți, Hagi, Popescu și toți cei care au avut ideea puteau să ni-l facă. Și pentru asta vă mulțumim mult, mult de tot. Sunteți în inima noastră, aveți recunoștința și respectul nostru”, este discursul emoționant despre meciul de retragere al Generației de Aur ținut de Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA, emisiune disponibilă și în premieră pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 17:30.

Horia Ivanovici, mesaj pentru microbiști înainte de meciul Generației de Aur

ADVERTISEMENT