Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Horia Ivanovici, pariu nebun cu Marius Șumudică în timpul meciului Austria – Turcia de la EURO 2024: „M-a luat de gâscă!” / „N-ai venit nici măcar cu un covrig”

Horia Ivanovici a făcut un pariu nebun cu Marius Şumudică în timpul meciului Austria - Turcia. Moderatorul FANATIK EURO a pierdut pariul.
03.07.2024 | 11:18
Horia Ivanovici pariu nebun cu Marius Sumudica in timpul meciului Austria  Turcia de la EURO 2024 Ma luat de gasca  Nai venit nici macar cu un covrig
Horia Ivanovici, pariu nebun cu Marius Șumudică în timpul meciului Austria - Turcia de la EURO 2024: „M-a luat de gâscă!” / „N-ai venit nici măcar cu un covrig”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

România a fost eliminată de la Euro 2024 în optimile de finală după o înfrângere clară suferită în faţa Olandei, scor 0-3. “Tricolorii” nu au avut nicio şansă în faţa batavilor, dar se întorc cu fruntea sus din Germania.

Horia Ivanovici, pariu nebun cu Marius Șumudică în timpul meciului Austria – Turcia de la EURO 2024

Ultimul meci din optimi, Austria – Turcia a avut o miză suplimentară pentru Horia Ivanovici şi Marius Şumudică. Moderatorul FANATIK EURO a dezvăluit pariul pe care l-a făcut cu antrenorul:

ADVERTISEMENT

Aseară am stat cu agenda mea norocoasă. Nici asta n-a ajutat. Au bătut olandezii la noi, ca la covoare. Nu m-au ajutat nici la meciul Turciei cu Austria.

Hai, Şumi, umflă-te! Aseară, la meciul Turciei vorbesc cu el şi am făcut pariu la 1-0 pentru Turcia că îi scot austriecii. Până la urmă a avut dreptate. De aia el e analist şi eu moderator.

ADVERTISEMENT

“I-au bătut şchiopii ăia de turci care nu fac altceva decât să se apere”

Apoi, m-a omorât. Că nu ştiu nimic, că nu ştiu fotbal. De dimineaţă m-a luat. Am făcut pariu pe o masă, pe un nuggets. I-au bătut şchiopii ăia de turci care nu fac altceva decât să se apere.

Lasă că nu mă pricep la fotbal, dar problema este că m-a luat şi de gâscă. M-a şi păcălit. Era sigur. Eu am propus ca să te simţi bine că te vedeam cu turcii în sus şi în jos”, a spus Horia Ivanovici la FANATIK EURO.

ADVERTISEMENT

Şumudică: “Am făcut pariu pe o masă şi dimineaţă mi-ai dat un covrig”

Turcia a câştigat cu 2-1 duelul cu austriecii şi s-a calificat în sferturile de finală de la Euro 2024. Olanda va întâlni echipa lui Montella în sferturile de finală, în Berlin, sâmbătă, de la ora 22:00.

Marius Şumudică a dezvăluit şi care a fost “masa” pe care a primit-o la Horia Ivanovici: “Am făcut pariu pe o masă şi dimineaţă mi-ai dat un covrig”, a spus Marius Şumudică la FANATIK EURO.

ADVERTISEMENT

Naţionala României va reveni în ţară miercuri seara, puţin după ora 23:00. FRF va organiza un eveniment la Mogoşoaia.

Horia Ivanovici, pariu nebun cu Marius Șumudică în timpul meciului Austria - Turcia de la EURO 2024

ADVERTISEMENT
2.87 este cota BETANO pentru pronosticul "2 solist" la meciul Spania - Germania