Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Horia Ivanovici pune o întrebare: „Nu s-a săturat Gigi Becali să tot fie cu FCSB pe locul 3, 4?” Răspunsurile analiștilor FANATIK au venit instant. Video exclusiv

Horia Ivanovici a pus din nou tunurile pe Gigi Becali. Realizatorul emisiunii Fanatik SuperLiga l-a criticat pe patronul FCSB-ului, care termină anul pe locul 3.
20.12.2022 | 13:25
Horia Ivanovici pune o intrebare Nu sa saturat Gigi Becali sa tot fie cu FCSB pe locul 3 4 Raspunsurile analistilor FANATIK au venit instant Video exclusiv
Horia Ivanovici pune o întrebare: „Nu s-a săturat Gigi Becali să tot fie cu FCSB pe locul 3, 4?” Răspunsurile analiștilor FANATIK au venit instant. FOTO: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a terminat cu brio anul 2022. Roș-albaștrii au învins-o pe FC Botoșani, scor 1-0, și iernează pe locul 3 în SuperLiga. Cu toate acestea, în cadrul celei mai recente ediții de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, realizatorul Horia Ivanovici a avut un nou discurs dur la adresa lui Gigi Becali.

Horia Ivanovici, critic cu Gigi Becali: „M-aș simți umilit”

Horia Ivanovici se întreabă cum de Gigi Becali încă suportă să rateze an de an titlul cu FCSB. Roș-albaștrii nu au mai terminat pe primul loc în SuperLiga de la finalul sezonului 2014-2015, când antrenor era Constantin Gâlcă.

ADVERTISEMENT

„Din păcate după această jumătate de sezon, doar asta a rămas de Steaua: jocul scârțâie. Așa e când nu ai antrenor. Eu sunt curios. Gigi nu s-o fi plictisit? Nu te plictisești să tot fii locul 3-4.

Cum să nu vrei să câștigi mereu? Nu am altă mentalitate. Eu m-aș simți umilit să tot pierd, să tot pierd. Dacă FCSB lua campionatul în locul lui CFR în ultimii cinci ani, ar fi câștigat de trei ori mai mulți bani.

ADVERTISEMENT

Merg mână în mână. Ce zice Gigi, nu domne, vreau bani, e o gândire greșită. Dacă tu câștigi campionatul… Pentru că ce e al Stelei e al Stelei. E cea mai bună vitrină. El ar fi luat de trei ori, de patru ori mai mulți bani”, a spus Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

Dănuț Lupu: „E pe plus? La revedere!”

Analistul Dănuț Lupu, care a criticat vehement ultimele transferuri făcute de Gigi Becali, nu crede că pe patronul vicecampioanei ar trebui să îl intereseze trofeele, atâta timp cât FCSB-ul îi aduce bani.

ADVERTISEMENT

„Păi e 3-4, dar câștigă mai mult ca CFR-ul. Pe Gigi nu îl interesează trofeele. Îl interesează la finalul anului când trage linie. E pe plus? La revedere!”, a declarat Dănuț Lupu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Dublu campion cu gruparea roș-albastră, Bănel Nicoliță este și el dezamăgit de faptul că FCSB nu mai performează așa cum o făcea odată. „Pe vremea mea voia primul loc, să intrăm în Champions League și să câștige bani”, a adăugat Bănel Nicoliță, în cadrul aceleiași ediții de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

„Omul a spus. E afacere. E jucăria lui. Atâta timp cât e pe plus…”, a conchis Robert Niță.

ADVERTISEMENT