Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Horia Ivanovici, reacție fabuloasă după ce Andrei Vochin a prezis rezultatul de la România – Ucraina! Ce a făcut cu apa Aqua de pe masă, în direct la EURO FANATIK

Horia Ivanovici a avut o reacție fabuloasă după predicția corectă făcută de Andrei Vochin asupra rezultatului din România - Ucraina, scor 3-0.
18.06.2024 | 15:04
Horia Ivanovici reactie fabuloasa dupa ce Andrei Vochin a prezis rezultatul de la Romania  Ucraina Ce a facut cu apa Aqua de pe masa in direct la EURO FANATIK
Horia Ivanovici, reacție fabuloasă după predicția lui Andrei Vochin. Sursa Foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

La începutul lunii iunie, înainte de EURO 2024, Andrei Vochin a prezis scorul exact din meciul România – Ucraina. În urma predicției făcute de oficialul FRF, Horia Ivanovici a avut o reacție fabuloasă.

Horia Ivanovici, reacție fabuloasă după ce Andrei Vochin a prezis rezultatul de la România – Ucraina! Ce a făcut cu apa Aqua de pe masă, în direct la EURO FANATIK

În emisiunea EURO FANATIK, Horia Ivanovici a avut o reacție fabuloasă după ce Andrei Vochin a prezis rezultatul din meciul România – Ucraina. Gazda show-ului și-a dat cu apă pe față în direct. Dar de ce?

ADVERTISEMENT

Înainte de EURO 2024, la o altă emisiune marca FANATIK, oficialul FRF i-a spus lui Horia Ivanovici că România va marca 3 goluri în primul duel din Germania. Când a auzit, moderatorul emisiunii i-a spus lui Andrei Vochin să își dea cu apă pe față, deoarece părea un lucru greu de realizat.

Însă, oficialul FRF a avut dreptate la final. Așadar, Horia Ivanovici a oferit o reacție fabuloasă și și-a dat cu apă Aqua Carpatica pe față în timpul emisiunii.

ADVERTISEMENT

“Andrei Vochin l-a cam bătut pe Mitică Dragomir la predicții. Înainte de EURO, el a spus câteva lucruri cu valoare de predicții. Acest mic Nostradamus din sânul echipei naționale. 

Eu ți-am zis să îți dai cu apă pe față când ai zis 3-0 cu Ucraina. Fii atent, iau niște apă și îmi dau eu pe față, așa e corect. L-ai spart pe oracol (n.r. Mitică Dragomir, cunoscut și ca ‘Oracolul din Bălcești’)”, a fost reacția lui Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

După momentul fabulos creat de gazda show-ului de pe FANATIK.RO, Andrei Vochin susține că a dat ultimul pronostic pentru această ediție a Campionatului European.

“Gata, doar ăsta a fost. A fost greu de dat și m-am epuizat cu el. Drept vorbind, eu am zis că așa mi-aș dori, ca toate acele goluri să fie date în primul meci”, a declarat Andrei Vochin în cadrul show-ului EURO FANATIK.

ADVERTISEMENT

Predicția lui oficialului FRF înainte de EURO 2024

“Cred că vom marca în grupe 3 goluri. Dacă faci 3 de 0-0 te califici mai departe, dar e foarte greu. Vreau 3 și dacă s-ar putea să le dăm pe toate în primul meci aș fi extrem de bucuros. Da, cu Ucraina. Dacă batem Ucraina cu 3-0 suntem calificați”, a spus Andrei Vochin înainte de EURO 2024.

Reacția lui Horia Ivanovici după predicția făcută de Andrei Vochin

ADVERTISEMENT
7,60 este cota BETANO pentru „2 solist” la Belgia - România de la EURO 2024
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe...
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe mâna autorităților de un fost colaborator
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe...
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe litoral sau în zonele de munte
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol...
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol că este deja soţul Monicăi Bîrlădeanu
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom...
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom mai vedea vreodată!” Europa trece la recrutare pe fondul creşterii amenințării unui război mai amplu cu Rusia
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!