Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„The coach” Gigi Becali, surclasat de „amatorul”Hagi”. Explicații amuzante ale succesului obținut de Farul contra FCSB. Video exclusiv

Horia Ivanovici a tratat cu ironie la FANATIK SUPERLIGA duelul tactic pe care Gigi Becali l-a pierdut în fața lui Gică Hagi la partida FCSB - Farul 2-3.
30.01.2023 | 23:44
The coach Gigi Becali surclasat de amatorulHagi Explicatii amuzante ale succesului obtinut de Farul contra FCSB Video exclusiv
Gigi Becali a anunțat noul obiectiv al celor de la FCSB în lupta din play-off. Sursă foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Constănțenii s-au impus dramatic în minutele de final cu 3-2, revenind și pe fondul unor schimbări neinspirate ale ”roș-albaștrilor”, și au urcat pe primul loc în clasament.

Horia Ivanovici, glume pe seama duelului Becali – Hagi de la meciul FCSB – Farul 2-3

Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, a analizat într-un mod ironic întâlnirea FCSB – Farul 2-3 și consideră că eșecul vicecampioanei României a venit în urma schimbărilor proste impuse de patronul Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

”Am avut o revelație la meciul de aseară. Că Gigi Becali, ‘The coach’, a fost mai puțin inspirat decât acest antrenor de conjunctură care este Gică Hagi. M-a uimit, pentru că în mod normal Gigi trebuia să-l surclaseze pe Hagi.

Hagi e și el pe acolo, face și el pe antrenorul, se dă și el un patronel pe acolo. Știm că Hagi nu prea e preocupat cu fotbalul. Vine dimineața, pleacă seară, dar nu că stă de dimineața și până seara cum spun toți, el doar vine și pleacă. Ce neinspirat a fost, să-l facă Hagi pe Gigi pe antrenorat, pe fotbal”, a spus Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

După doza de ironie, Horia Ivanovici a criticat vehement toate schimbările pe care FCSB le-a efectuat la întâlnirea cu Farul, din etapa a 23-a din SuperLiga: Credeți-mă, toate schimbările au fost catastrofale. Sorescu la pauză, catastrofală, de neînțeles.

Edjouma la fel. Dacă îmi spuneți ce a făcut Edjouma… A jucat chiar bine în prima repriză. Nu mai vorbesc de dubla schimbare catastrofală. Acolo era schimbarea de 1-1 și a uitat să mai sune. Totul e o simplă jucărie”.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Adi Ilie critică schimbările făcute de FCSB după golul de 2-1

Tot în cadrul cele mai noi ediții a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, fostul mare internațional Adrian Ilie s-a arătat extrem de surprins de schimbările făcute de FCSB după ce a reușit golul de 2-1.

”Mă așteptam să mai marcheze după ce au făcut-o o dată, mai ales după schimbările pe care le-au făcut după două minute cei de la Steaua (n.r. – FCSB). Mi se par două schimbări care nu sunt într-un moment adecvat în timpul meciului.

ADVERTISEMENT

La 2 minute după ce ai făcut 2-1… mai bine lași 5 minute, sau 7 minute, să vezi ce decizie ia celălalt antrenor, dacă mai face vreo schimbare sau nu. Nu în momentul ăla! Sunt doi jucători foarte buni care au intrat și poate dacă lasă golul, fac 3-1, totul este foarte OK, dar mi se pare foarte aproape de momentul golului doi.

Poate cine știe: Hagi face trei schimbări și intră trei atacanți și tu ai băgat deja doi atacanți! Un moment neinspirat din punctul meu de vedere, dar un meci foarte frumos pentru telespectatori”, a declarat Adrian Ilie.

ADVERTISEMENT