Fotbal intern

Mihai Mironică şi Horia Ivanovici analizează ACUM, pe Pro X, situaţia de la naţionala României şi ultimele evenimente din sport

17.10.2019 | 10:48
Mihai Mironica si Horia Ivanovici analizeaza ACUM pe Pro X situatia de la nationala Romaniei si ultimele evenimente din sport
ADVERTISEMENT

A început emisiunea la Pro X.


Mihai Mironică şi Horia Ivanovici vor analiza joi ultimele rezultate ale echipei naţionale a României din preliminariile EURO 2020, dar şi cele mai importante evenimente din actualitatea sportivă. Timp de două ore, între 10:30 şi 12:30, în cadrul emisiunii “Ora exactă din sport” vor fi puse sub lupă derapajul grotesc al lui Cosmin Contra, şansele de calificare la turneul final sau interviul eveniment pentru FANATIK pe care Alex Mitriţă l-a oferit după România – Norvegia 1-1.

Mihai Mironică şi Horia Ivanovici, analiză precisă la PRO X în “Ora exactă din sport”

Mihai Mironică şi Horia Ivanovici vor comenta timp de două ore, la emisiunea “Ora exactă din sport”, toate evenimentele momentului în fotbalul românesc, la fel cum s-a întâmplat şi după meciul Insulele Feroe – România 0-3. După partida de la Torshavn, fondatorul FANATIK a analizat victoria elevilor lui Cosmin Contra şi anunţa că selecţionata tricoloră va ajune la EURO 2020.

ADVERTISEMENT

“Dacă doar rezultatul a fost poezie, am să fac niște versuri pentru început: ‘Cât chin, pelin. În anumite momente chiar și ulei de ricin, dar până la urmă se va termina cu destin’. De ce spun destin? Am o senzație că această calificare va sta sub semnul unui destin norocos al lui Contra, al naționalei și a întregului popor român. Lucrurile se aranjează în favoarea noastră în aceste preliminarii și au fost o grămadă de momente când norocul a fost de partea noastră”, a declarat Horia Ivanovici la PRO X.

Horia Ivanovici, editorial de suflet pentru galeria copiilor: “Ne-au arătat că se poate doar cu ei”

Imediat după România – Norvegia 1-1, Horia Ivanovici a scris un editorial dedicat copiilor care au creat o atmosferă superbă pe Arena Naţională şi i-au împins, atât cât au putut, pe tricolorii lui Cosmin Contra, dar în care s-au regăsit şi câţiva dintre actorii principali ai duelului de pe Arena Naţională: Alex “Mister Explozie” Mitriţă, Paul “Beton” Anton sau impecabilul cuplul de fundaşi tineri Rus/Nedelcearu.

ADVERTISEMENT

“Ce show: 30.000 de copii Uniţi sub Tricolor l-au descoperit pe Mitriță, piticul URIAŞ! A fost o primă finală cu emoții cât pentru un sezon întreg. Trăiri potențate în primul rând de acești copii emoționant de inocenți, care au venit doar să se bucure și să facă bine. 30.000 de suflete de românași get-beget, cu adevărat ”Uniți sub Tricolor”. Am o propunere pentru președintele Burleanu: oricât de mult ar durea la buzunar, pentru decisivul cu Suedia umpleți arena tot cu acești copii minunați! Într-un final, vom fi toți mai câștigați și, sperăm împinşi de la spate de suflul curat al acestor pitici entuziaşti, calificați. Copiii ne-au arătat că se poate doar cu ei! La imn mi-a trecut un fior de mândrie și am realizat că, neverosimil parcă, avem un viitor!”, scria Horia Ivanovici la finalul meciului România – Norvegia 1-1.