Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Horia Ivanovici a anticipat la Fanatik SuperLiga plecarea imediată a lui Mirel Rădoi de la Universitatea Craiova. Video exclusiv

Horia Ivanovici a anticipat plecarea lui Mirel Rădoi de la Universitatea Craiova. Tehnicianul și-a dat demisia după ce formația olteană a părăsit Cupa României.
07.12.2022 | 21:28
Horia Ivanovici a anticipat la Fanatik SuperLiga plecarea imediata a lui Mirel Radoi de la Universitatea Craiova Video exclusiv
Horia Ivanovici a anticipat plecarea lui Mirel Rădoi de la Universitatea Craiova. Sursă foto: sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi și-a anunțat demisia de la Universitatea Craiova în direct la tv după ce formația finanțată de Mihai Rotaru a pierdut cu FC Argeș, scor 1-2 în ultima etapă a grupelor Cupei României. Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, a anticipat plecarea imediată a lui Mirel Rădoi de pe banca Universității Craiova.

Horia Ivanovici a anticipat plecarea lui Mirel Rădoi de la Universitatea Craiova

Situația tensionată a lui Mirel Rădoi pe banca celor de la Universitatea Craiova a fost intens dezbătută în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Fostul fotbalist Robert Niță miza pe faptul că Rădoi va continua pe banca oltenilor și va reuși să se impună.

ADVERTISEMENT

„Cred că Rădoi, ținând cont cât de mult și l-a dorit Rotaru, va continua și din iarnă. A confirmat Cârțu, dar cred că Rădoi se va impune până la urmă, chiar dacă nu vor fi rezultate până în iarnă, și vom vedea altă Universitate din ianuarie încolo”, a declarat Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Horia Ivanovici a anticipat următoarea mișcare a lui Mirel Rădoi. Moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA l-a contrazis pe Robert Niță și a dezvăluit că fostul selecționer al României va pleca de la echipa lui Rotaru. „Eu nu cred. Eu cred invers, că va pleca Rădoi”, a declarat Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Robert Niță, trage un semnal de alarmă după ce Mirel Rădoi a plecat de la Universitatea Craiova: „Va fi o mare greșeală”

Robert Niță este convins că situația de la Universitatea Craiova se va înrăutăți odată cu plecarea lui Mirel Rădoi din Bănie. Soluția fostului fotbalist pentru Universitatea Craiova era ca jucătorii să plece, și nu antrenorul.

„Cred în ceea ce spun Sorin Cârțu și Mihai Rotaru. Cred că la Craiova a venit timpul să mai plece din jucători, nu să plece antrenorul. 

ADVERTISEMENT

Va fi o mare greșeală din partea patronului să renunțe la Rădoi, pentru că de trei ani tot renunță la antrenori”, spunea Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Horia Ivanovici a dezvăluit greșelile pe care Mirel Rădoi le-a făcut pe banca Universității Craiova

Universitatea Craiova a ratat toate obiectivele cu Mirel Rădoi pe bancă. Formația patronată de Mihai Rotaru a ratat prezența în grupele Conference League, a fost eliminată din Cupa României și se află departe de locurile fruntașe în SuperLiga. Ba, mai mult, tremură pentru locurile de play-off.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici l-a pus la zid pe Mirel Rădoi înainte ca tehnicianul să părăsească banca Universității Craiova. Moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA îl vede pe fostul selecționer al României principalul vinovat pentru situația din vestiarul oltenilor.

„Mie nu îmi place Mirel Rădoi. Mi se pare un antrenor fără maturitate. Am văzut la el o lipsă de maturitate și la echipa națională. O lipsă de maturitate a lui la echipa națională repetată, repetată, repetată. Declarațiile lui sunt îngrozitoare după meciuri.

VEZI VIDEO MAI JOS

El practic a declanșat un conflict și un război ale cărui efecte se văd. Nu îmi place la Mirel Rădoi toată povestea asta pe care el direct sau indirect o tot aruncă sau o ține în picioare. «Domne, eu sunt independent, eu am bani».

Așa, și dacă ai bani, ce? Își creează această imagine. «Domne, sunt antrenorul independent, nici nu îmi pasă ce se întâmplă, eu oricum am bani, am milioane, eu nu pot să fiu influențat nici de patron nici de nimeni. Eu sunt antrenorul ăla care mă duc în zid». Mie așa mi se pare Mirel Rădoi”, a declarat Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT