Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Horia Ivanovici, uluit de comportamentul lui Dan Petrescu după CFR Cluj – Farul 1-2: “Are nevoie de psiholog. Îmi cer scuze, dar a înjurat ca un golan!”. Video exclusiv

Horia Ivanovici l-a pus la zid pe Dan Petrescu, după scenele inimaginabile de la finalul meciului dintre CFR şi Farul. Nici colegii de generaţie nu i-au găsit scuze antrenorului.
30.05.2023 | 11:09
Horia Ivanovici uluit de comportamentul lui Dan Petrescu dupa CFR Cluj  Farul 12 Are nevoie de psiholog Imi cer scuze dar a injurat ca un golan Video exclusiv
Horia Ivanovici, uluit de comportamentul lui Dan Petrescu după CFR Cluj - Farul 1-2 Are nevoie de psiholog. Îmi cer scuze, dar a înjurat ca un golan!. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu şi-a ieşit din minţi la finalul meciului dintre CFR Cluj şi Farul Constanţa, scor 1-2. Antrenorul şi-a înjurat adversarii la final şi i-a bătut obrazul lui Hagi că a jucat corect în ultima etapă.

Horia Ivanovici, uluit de comportamentul lui Dan Petrescu după CFR Cluj – Farul 1-2: “Are nevoie de psiholog urgent!”

Horia Ivanovici a rămas uluit de comportamentul lui Dan Petrescu şi a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că s-a dezonorat în cel mai urât mod posibil faţă de nivelul lui:

ADVERTISEMENT

“Scene incredibile pentru fotbalul de peste tot. Chiar m-am gândit azi-noapte cum să abordez acest subiect. Îmi cer scuze şi îi cer scuze şi lui Dan Petrescu pentru cât este el de mare şi ca fotbalist şi ca antrenor, dar s-a comportat şi înjurat ca un golan.

Eu n-am mai văzut aseară marele fotbalist Dan Petrescu, nu l-am mai văzut aseară pe marele antrenor Dan Petrescu, ambele faţete pe care noi le admirăm. Am văzut un om scos din minţi, care are nevoie de psiholog urgent. Nu o spun la modul jignitor.

ADVERTISEMENT

“Dan Petrescu s-a dezonorat în cel mai urât mod posibil faţă de nivelul lui”

A dezbrăcat orice haină a caracterului şi a înjurat golăneşte. S-a dezonorat. Sper să uităm cât mai repede cum s-a comportat aseară şi să ne rămână pe retină victoriile lui.

Din păcate, Dan Petrescu s-a dezonorat în cel mai urât mod posibil faţă de nivelul lui. Discutăm de cineva aflat sus”, a fost discursul lui Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

Robert Niţă: “În halul ăsta nu am mai văzut aşa ceva”

Robert Niţă l-a avut antrenor pe Dan Petrescu, dar nu îi găseşte scuze tehnicianului de la CFR Cluj. Fostul atacant al Rapidului susţine că nu a mai văzut aşa ceva niciodată în viaţa lui:

“A clacat. Nu am mai văzut aşa ceva şi indiferent de deznodământul partidei şi de presiunea la care eşti supus, nu ai voie să faci aşa ceva. Indiferent ce performanţe ai făcut, indiferent ce echipă antrenezi… 

ADVERTISEMENT

Se uită mulţi pseudo-antrenori de la echipele din eşaloanele inferioare şi spun că aşa e normal. Să mergi să îi cerţi pe jucătorii echipei adverse, care şi-au apărat corect şansele. Să înjuri ca un birjar pe toată lumea.

În halul ăsta nu am mai văzut aşa ceva. Uite la Neagoe cu Bergodi. Pe Neagoe este posibil să îl coste postul. Este o variantă ca ăla care vine în locul lui Neagoe să fie chiar Bergodi. Eu înţeleg şi oftica lui Dan Petrescu, poate dacă nu era aşa nu ajungea mare antrenor.

“Înjuri arbitrul de rezervă, arbitrul de centru, îi baţi obrazul lui Hagi”

Dar nu poţi să te comporţi aşa. Mi-a fost antrenor, am un respect incredibil pentru omul ăsta. Nu pot să fiu orb şi surd. Spun doar că îmbătrâneşte foarte urât. Este sport, dar nu poţi să înjuri pe toată lumea în halul ăla.

Înjuri arbitrul de rezervă, arbitrul de centru, îi baţi obrazul lui Hagi. Îl cerţi pe Nedelcu, te duci să te baţi cu Iaşko, omul de încredere al lui Hagi. De ce? Hagi, probabil că lasă în plan secund un obiectiv la echipa a doua, să nu ia jucători de acolo să îi debuteze şi bagă echipa bună din cei care erau apţi.

Ce vrei tu, fratele mister Petrescu? Asta e mentalitatea din Anglia, să se dea la o parte? Bate-i pe teren. Păi în 10 meciuri tu n-ai fost supărat că ai câştigat doar două?”, a spus Niţă.

Valeriu Răchită: “Petrescu se transformă în timpul meciurilor. N-am văzut aşa ceva”

Valeriu Răchită l-a avut coleg pe Dan Petrescu şi susţine că înaintea meciurilor, antrenorul se transformă şi este foarte tensionat, dar nu îi găseşte niciun fel de circumstanţe atenuante tehnicianului:

“Mi-a fost coleg şi mă gândeam ce circumstanţe atenuante să îi găsesc. Nu prea am. Îmi aduc aminte de antrenamentele de la Steaua când se făceau două echipe: a lui Petrescu şi a lui Hagi. Era ca un meci oficial. 

Se certau, totul să câştige. Ceea ce face Hagi se numeşte normalitate. Dacă era Petrescu lui Edin Terzic de la Dortmund? Păi îi împuşca pe toţi cei de la Mainz. Nu poţi să îi spui lui Hagi că şi-au dat viaţa pentru Craiova.

Petrescu se transformă în timpul meciurilor. N-am văzut aşa ceva. Şi contra cui a făcut? Împotriva lui Hagi. El ne-a demonstrat că vrea să ducă fotbalul românesc acolo unde a jucat el: la Barcelona sau Real Madrid”, a spus Răchită.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT