Sport

Horia Ivanovici vs Mitică Dragomir, contre dure în direct după România – Ucraina 3-0! „Tacticianule!” / „Îți arunc lavaliera în cap!”

Horia Ivanovici și Mitică Dragomir au avut contre dure la ultima emisiune MAX Profețiile lui Mitică, chiar după victoria senzațională a echipei naționale.
18.06.2024 | 18:03
Horia Ivanovici vs Mitica Dragomir contre dure in direct dupa Romania  Ucraina 30 Tacticianule  Iti arunc lavaliera in cap
Horia Ivanovici vs Mitica Dragomir, CONTRE DURE IN DIRECT dupa Romania - Ucraina 3-0
ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir a făcut show, alături de Horia Ivanovici, la o nouă ediție a emisiunii MAX Profețiile lui Mitică. Cei doi s-au contrat dur pe seama meciului dintre România și Ucraina, câștigat de „tricolori“ cu 3-0.

Horia Ivanovici, pro-Lunin

Horia Ivanovici a declarat că Lunin a greșit la gol, dar valoarea sa este incontestabilă. Însă, principalul atuu al echipei naționale a fost netitularizarea ucraineanului în finala Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

„Îți iese tot, ca aseară, tot. Mă uităm la ucraineni, golgheterul Spaniei, Dovbik, decarul lui Chelsea, Mudryk.. N-ai voie la nivelul tău de portar de Real Madrid.. Știi cine l-a nenorocit? Carlo Ancelotti, ni l-a dat pe tavă, că nu l-a băgat în finală.

Lunin i-a dus de mâna până în finală și apoi l-a băgat pe Courtois. Nu i-a dat nimic, l-a distrus. Ăsta a fost primul meci oficial al lui Lunin după finala în care n-a jucat. Lunin n-a avut valoare că i-a dus până în finală?

ADVERTISEMENT

Nea Mitică, n-ai văzut meciurile? Din bară în bară a fost ăla.. El i-a scos pe City în dublă manșă, a apărat tot. Valoare are, că a dovedit-o. Totul pleacă de la psihic. Da, eșți tactician.. Tacticianule.. Vreau să îl văd pe Florinel că bagă niște lovituri libere în vinclu“, a spus Horia Ivanovici la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Mitică Dragomir râde de Lunin

Mitică Dragomir a fost mult mai critic la adresa lui Lunin, despre care spune clar și răspicat că nu e valoros. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal crede că greșeala de la golul lui Marin a fost una de amator.

ADVERTISEMENT

„Așa vorbeam și eu cu nepoții mei. Băi, fraților, sunt momente în viață când câștigi și la loto și îți naște și nevasta doi gemeni. Ăla în poartă a comis-o, la un gol a comis-o. Că tot zic alții. Lasă-mă cu sentimentalismele tale (n.r. despre Lunin).

Ăla are zece clase peste el. E sentimental la alegerea jucătorilor? Dacă eșți așa, te face praf. Valoarea nu ți-o ia nimeni. La nivel de competiție mare, n-are moral. Păi dacă a greșit la Campionatul European?

ADVERTISEMENT

Și eu spun că era cam nepregătit. Cum să faci plonjonul ăla în felul ăla? Nici în baltă nu te arunci așa. Mă uităm la Coman al lui Gigi, când e în campionatul intern, îi iese tot. Când juca la națională, îi era frică să dribleze.

Aseară a avut o stăpânire și ăsta.. Nu există jucător să spui că nu ți-a plăcut. A făcut faza a două, tactic a jucat de zece, nu de nouă. A centrat vreodată fundașul de pe partea lui? Eu sunt antrenor de meserie.

Horia, mă ridic și plec. Îți arunc lavaliera în cap. Ce ai tu de critici la 3-0? Cât ați vrea, să bată cu 5-0 sau 6-0? După 3-4 ani, el va fi în locul lui Stanciu“, a spus Mitică Dragomir, în exclusivitate.

  • 1,94 este cota MAXBET pentru pronosticul „PSF X” la meciul Belgia – România

Horia Ivanovici vs Mitica Dragomir, CONTRE DURE IN DIRECT dupa Romania - Ucraina 3-0

ADVERTISEMENT