Life

Horia Moculescu a fost externat din spital, iar Dan Negru l-a sunat imediat. “Avea vocea stinsă”

Horia Moculescu a avut grave probleme de sănătate, iar medicii au decis să-l interneze în spital. După câteva săptămâni, compozitorul a putut să plece acasă.
26.01.2022 | 23:48
Horia Moculescu a fost externat din spital iar Dan Negru la sunat imediat Avea vocea stinsa
ADVERTISEMENT

Cunoscutul compozitor a fost internat în preajma sărbătorilor de iarnă, dar abia acum medicii au decis că poate pleca acasă.

Dan Negru l-a sunat imediat pe Horia Moculescu, după ce a aflat că a fost externat.

Prezentatorul a postat un mesaj în care a vorbit despre starea de sănătate a compozitorului.

Horia Moculescu a fost externat din spital, iar Dan Negru l-a sunat imediat. “Avea vocea stinsă”

Horia Moculescu (84 de ani) se confruntă cu grave probleme de sănătate. În luna decembrie, acesta anunța că a mers la spital pentru a face un CT. De mai multă vreme are probleme la plămâni din cauza fumatului excesiv.

ADVERTISEMENT

“Nu mai fumez! În schimb, boala asta există și am un lanț de oxigen și îmi pare foarte rău că-l am. Că nu este la îndemâna omului normal să-i lipsească oxigenul”, declara Horia Moculescu pentru Exclusiv VIP. 

În final, medicii au decis să-l interneze pentru câteva săptămâni pentru a-i putea face mai multe investigații.

ADVERTISEMENT

Compozitorul se simte acum mult mai bine, așa că a putut să plece acasă. Dan Negru l-a sunat imediat și a aflat toate amănuntele. Apoi, a postat și un mesaj pentru a-i liniști pe fani.

“Am vorbit ieri la telefon cu Horia Moculescu. Tocmai ieșise din spital și avea vocea stinsă… 84 de ani. I-am promis că mâine ne întâlnim și vineri filmăm pentru Legendele”, a scris Dan Negru pe pagina sa de socializare.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ??? ????? (@negru_dan)

Maestrul a dezvăluit că medicii i-au interzis să facă efort. Altfel, ar putea avea probleme serioase.

“Efortul e cel care îmi strică viața. Dacă aș putea să stau doar pe scaun să cânt la pian, ar fi excepțional”, a declarat acesta la Prima Tv.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Mariana Moculescu despre starea de sănătate a fostului său soț

Mariana Moculescu a dat câteva amănunte despre starea de sănătate a fostului său soț. Aceasta a spus că problemele au apărut din cauza vârstei, dar și a TBC-ului. Mai mult, compozitorul a fumat foarte mult în tinerețe, iar plămânii i-au fost afectați.

“Din păcate, nu ne-am mai văzut în ultima perioadă. În rest, eu îi doresc multă sănătate, că-i mai bună decât orice!”, a declarat fosta soție a compozitorului.

ADVERTISEMENT