Life

Horia Moculescu, declarație sfâșietoare despre moartea fiului său: ”Nu e normal”

31.12.2020 | 16:19
Horia Moculescu declaratie sfasietoare despre moartea fiului sau Nu e normal
Horia Moculescu, declarație sfâșietoare despre moartea fiului său: ”Nu e normal”. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Horia Moculescu face o declarație sfâșietoare la mai bine de 12 ani de la moartea neașteptată a fiului său, Ionuț. Băiatul compozitorului a încetat din viață la 31 de ani după ce a căzut de la balconul apartamentului în care locuia în Berlin. 

Celebrul muzician este sfâșiat de durere chiar și acum, declarând că îi pare foarte rău că nu a avut aceeași relație deschisă pe care o are cu fiica sa, Nidia. Compozitorul regretă că nu i-a arătat băiatului cât de mult îl iubește, fiul său locuind de ani buni cu fosta soție în străinătate.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, cântărețul regretă că băiatul a murit la o vârstă atât de fragedă, în ciuda faptului că Ionuț a avut o viață plină de greutăți încă de la naștere. Fiul lui Horia Moculescu a avut o existență chinuită de boli, mulți fiind convinși că și-a pus capăt zilelor.

Horia Moculescu, mărturie dureroasă despre fiul său. Ce regretă artistul

„Ca tată am suferit mai puțin să zicem, dar ea a suferit neașteptat de mult. Ea și-a iubit fratele nespus de mult. Când mor bunicii e normal, când mor bunicii la o anumită vârstă e normal, dar să-ți moară copilul nu e normal! 

ADVERTISEMENT

Cred că n-am fost suficient de deschis spre el cum sunt față de Nidia. Ionuț n-a văzut cât îl iubesc eu pe el. El n-a apucat să vadă. Îmi pare foarte rău”, a mărturisit Horia Moculescu într-o emisiune TV de la Antena Stars, notează spynews.ro.

Ionuț Moculescu a decedat pe 1 aprilie 2008, presa speculând la vremea respectivă că băiatul artistului s-a sinucis din cauza problemelor de sănătate, dar și pentru că familia sa nu a acceptat-o niciodată pe iubita sa, care era cu 10 ani mai mare decât el.

ADVERTISEMENT

Femeia, care era de profesie balerină, l-a părăsit pe fiul lui Moculescu și l-a luat cu ea și pe copilul pe care l-au avut împreună. Leon ar trebui să aibă ziua de azi aproximativ 22 de ani, fiind singura amintire a lui Horia Moculescu de la regretatul său băiat care s-a stins mult prea devreme.

Horia Moculescu alături de cei doi copii Ionuț și Nidia
Horia Moculescu alături de cei doi copii :Ionuț și Nidia. Sursa foto: wowbiz.ro

Fiul lui Horia Moculescu, probleme grave de sănătate

Ionuț Moculescu a avut probleme grave de sănătate încă de când a venit pe lume. Ionuț s-a născut aproape orb, având dioptrii de -13 la unul dintre ochi. Din păcate, problemele s-au ținut lanț pentru băiat care câțiva ani mai târziu a aflat că are hepatită C.

ADVERTISEMENT

„Fiul lui Moculescu se născuse aproape orb. Purta ochelari fumurii, căci cu un ochi nu vedea absolut deloc, iar la celălalt avea dioptrii -13, adică enorm. S-a chinuit toată  viața cu vederea, a fost operat de câteva ori în Germania, unde locuia cu mama lui, Ana Maria.

Toate cheltuielile au fost suportate de tatăl său vitreg, Klaus Carmienke, arhitect de profesie, care l-a ținut și la studii, în Berlin. Horia îmi zicea adesea că se simte prost că de fiul lui are grijă altcineva.

Ionuț era un bărbat foarte deștept, a făcut Politologie, avea și doctoratul luat”, a dezvăluit Mariana Moculescu în urmă cu ceva timp, informează click.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: