Life

Horia Moculescu împlinește 85 de ani. Celebrul compozitor, surpriză uriașă alături de una din cele mai iubite cântărețe

Compozitorul Horia Moculescu împlinește vârsta de 85 de ani pe 19 martie 2022. Cu două zile în avansul aniversării sale, acesta a pregătit o surpriză tuturor celor care îl apreciază.
17.03.2022 | 17:39
Horia Moculescu implineste 85 de ani Celebrul compozitor surpriza uriasa alaturi de una din cele mai iubite cantarete
Horia Moculescu, compozitor și pianist. Foto: protv.ro
ADVERTISEMENT

Horia Moculescu a revenit în forță, pe scenă, în pragul împlinirii vârstei de 85 de ani. Acesta a participat la un eveniment de lansare a unei melodii pe care a realizat-o împreună cu celebra cântăreață Nico, intitulată „Mon Amour”.

Horia Moculescu, aniversat în avans de prietenii săi

La evenimentul care a avut loc în București au participat prieteni de-ai compozitorului, printre care s-a numărat și Alexandra Velniciuc, alături de care a realizat la TVR 2 timp de mai mulți ani show-ul de weekend „Atenție, se cântă”.

ADVERTISEMENT

Pe scenă a urcat și Nidia, care a avut emoții foarte mari să cânte împreună cu tatăl ei, pe care îl consideră mai mult decât un simplu părinte. Compozitorul a stat de vorbă cu reporterii de la Prima TV despre proiectul muzical inedit, lansat la vârsta de 85 de ani.

„O să vedeți un clip care se numește Mon Amour. E vorba despre dragoste între tine și viață, între orice. Sunt foarte bucuros că a ieșit atât de frumos”, a spus Moculescu despre colaborarea cu Nico.

ADVERTISEMENT

„La mine a venit cu un telefon și răspunsul meu a fost afirmativ. Pentru noi, pentru toți artiștii, este omul nostru preferat. Ne-a ajutat și el la înregistrări”, a declarat Nico.

Cum mai este relația dintre Nidia și celebrul compozitor

Au avut cuvinte frumoase de spus la adresa lui Horia Moculescu și Alexandra Velniciuc și fiica lui, Nidia. Prezentatoarea a mărturisit că pe lângă faptul că a fost extrem de galant și un coleg de emisiuni desăvârșit, Horia este pentru ea un prieten pe cinste, cum rar se mai găsește în ziua de azi.

ADVERTISEMENT

„Mă bucur că am reușit ca azi să lansăm o piesă care are o poveste foarte frumoasă. Tot despre prietenie și profesionalism este vorba”, a spus Alexandra Velniciuc la Prima TV.

„Eu zic că avem o relație anormală. Stau cu el. Îl iubesc, nu știu. E cel mai bun prieten al meu. Nu avem o relație plictisitoare să ne întâlnim doar duminica. Tatăl meu știe tot. De certat, mă ceartă că adorm târziu noaptea, dar în rest, nu”, a spus Nidia despre relația pe care o are cu tatăl ei.

ADVERTISEMENT