Life

Horia Moculescu, la un pas de leșin la un eveniment. Compozitorului i s-a făcut rău

Horia Moculescu a fost la un pas de leșin la un eveniment. Compozitorului i s-a făcut rău și chiar i s-a adus un ventilator pentru a-și mai reveni.
21.07.2022 | 15:38
Horia Moculescu, la un pas de leșin la un eveniment. Foto Fanatik
ADVERTISEMENT

Horia Moculescu a fost la un pas de leșin în timpul unui eveniment la care s-a aflat în Capitală.

Horia Moculescu, la un pas de leșin la un eveniment

Probabil din cauza problemelor de sănătate, dar și a căldurii foarte mari, maestrul în vârstă de 85 de ani le-a dat emoții participanților.

ADVERTISEMENT

Horia Moculescu se afla la Gala Premiilor Revistei „Actualitatea Muzicală”, dar într-un moment acestuia i s-a făcut rău.

Compozitorul a fost ajutat de participanți și, la un moment dat i s-a adus chiar și un ventilator pentru a-și recăpăta suflul.

ADVERTISEMENT

Horia Moculescu a fost chiar unul dintre laureații acestei gale și a primit Diploma de onoare „O viaţă dedicată muzicii uşoare româneşti”.

Până la urmă, după ce le-a dat emoții participanților și organizatorilor, Horia Moculescu și-a revenit și a putut să urce pe scenă pentru a-și primi premiul, moment în care a fost aplaudat de toată sala.

ADVERTISEMENT

Ce probleme de sănătate are Horia Moculescu

Nu este un secret că Horia Moculescu are mai multe probleme de sănătate. Acesta a fumat mulți ani de zile și din această cauză are probleme de sănătate, conform declarațiilor fostei sale soții, Mariana Moculescu.

„Așa este, Horia are probleme de sănătate din cauza vârstei înaintate, dar mai ales din cauza fumatului și al TBC-ului, de care suferă. Din păcate, nu ne-am mai văzut în ultima perioadă”, a afirmat Mariana Moculescu pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

De altfel, inclusiv maestrul muzicii ușoare spunea că din cauza faptului că a fumat foarte mult timp are bronhopneumonie.

Totuși, acesta a renunțat la țigarete sau trabucuri.

„Da, sunt bolnav! Am BPOC. Asta înseamnă bronhopneumonie cronică obstructivă, e o boală ireversibilă pe care o contractează toți foștii fumători.

Eu nu mai fumez de 22 de ani. De atunci n-am pus în gură nici trabuc, nici narghilea, nici lulea”, a spus acesta, potrivit România TV.

ADVERTISEMENT