Fotbal intern

Horia Sabo confirmă Fanatik: ”Îmi pare rău pentru Andrei Cristea! Își dorea să joace la FCSB”

29.12.2018 | 08:15
Horia Sabo confirma Fanatik Imi pare rau pentru Andrei Cristea Isi dorea sa joace la FCSB

Finanțatorul echipei Poli Iași, Horia Sabo, a confirmat pentru FANATIK că transferul lui Andrei Cristea la FCSB a căzut din cauza oamenilor care se află la conducerea clubului moldovean. FANATIK a anunțat de vineri că mutarea atacantului la formația lui Gigi Becali nu mai este de actualitate după ce oficialii grupării din Iași ai crescut pretențiile.

”Îmi pare rău pentru Andrei dacă e așa, fiindcă știu de la el că își dorea să joace pentru FCSB. Dacă partenerii mei contractuali tot spuneau că eu nu pot semna, i-am lăsat pe domniile lor să negocieze, să trateze și să facă cum consideră mai bine. Ăsta este rezultatul, care o fi el”, a declarat în exclusivitate pentru FANATIK finanțatorul de la Poli Iași.

Andrei Cristea pasează în meciul Poli Iași - Sepsi Sfântu Gheorghe
Andrei Cristea pasează în meciul Poli Iași – Sepsi Sfântu Gheorghe

Transferul lui Andrei Cristea la FCSB a picat din cauza ”războiului” dintre Horia Sabo și Adrian Ambrosie

În acest moment situația de la Poli Iași este una cu adevărat ”exploxivă” între finanțatorul Horia Sabo și președintele executiv Adrian Ambrosie și membrii Consiliului Director, iar transferul lui Andrei Cristea la FCSB este doar una dintre șicanele pe care cele două părți și le fac.

Din informațiile obținute de FANATIK, Horia Sabo i-a dat în judecată pe Adrian Ambrosie şi pe cei din conducerea clubului că nu îşi respectă înțelegerea şi încearcă din toate puterile să blocheze finanţarea grupării din vânzări de jucători.

Gigi Becali și-a exprimat în mai multe rânduri dorința de a-l aduce pe Andrei Cristea la FCSB, ultima dată fiind chiar înaintea meciului cu CFR Cluj din ultima etapă din acest an a Ligii 1 Betano. Horia Sabo a cerut 50.000 de euro pentru cedarea atcantului, iar finanțatorul vicecampioanei a fost de acord cu această sumă. Însă, pe fir a intrat Adrian Ambrosie, care a anunțat că finanțatorul nu are drept de semnătură și a trimis o hârtie către FCSB prin care anunța că prețul de transfer al lui Cristea este 150.000 de euro. Bucureștenii au refuzat să plătească această sumă, iar Andrei Cristea nu va reveni la FCSB, mformație pentru care a mai jucat în perioada 2004-2006.