ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Horia Sabo pregătește revoluția la Poli Iași! Dan Petrescu în locul lui Stoican? ”Aștept data de 18 martie”

Autori: Marian Popovici, Traian Terzian | 12.03.2019 | 21:41
Horia Sabo pregătește revoluția la Poli Iași, după ce va putea reveni în funcția de director general

Finanțatorul Horia Sabo pregătește revoluția la Poli Iași, după ce va putea reveni în funcția de director general al grupării moldovene. Omul de afaceri a intentat proces clubului din Dealul Copoului, după ce a intrat în conflict cu Comitetul Director, iar preşedintele executiv Adrian Ambrosie l-a dat afară anunțând că mai multe posturi de conducere au fost restructurate.

ADVERTISEMENT

Horia Sabo pregătește revoluția la Poli Iași: ”Sunt mulți antrenori buni liberi pe piață”

Horia Sabo a cerut în instanţă dreptul de a fi repus în funcţia de director general, care s-ar putea întâmpla pe data de 18 martie. Omul de afaceri a declarat pentru FANATIK că are planuri mari cu clubul din Copou:

”Nu vreau să vorbesc de antrenori, nu e problemă de antrenori, sunt mulți antrenori buni liberi pe piață. Nu vreau să se facă speculații pe tema asta. Aștept data de 18 și apoi voi face ceea ce trebuie să îmi conduc clubul pe aceleași principii sănătoase cum am făcut-o pentru a evita să se întâmple ceea ce se întâmplă acum”, a declarat Horia Sabo pentru FANATIK, anunțând astfel revoluția la Poli Iași.

ADVERTISEMENT

Deși nu vrea să vorbească despre posibilii antrenori care ar putea ajunge la Poli Iași, Horia Sabo a lăsat să se înțeleagă că în momentul în care își va relua prerogativele îl va demite pe tehnicianul Flavius Stoican, fiind nemulțumit de rezultatele din acest sezon. Ieșenii au ratat participarea în play-off-ul Ligii 1 Betano, după ce au fost învinși de FC Hermannstadt în ultima etapă a sezonului regulat.

Cosmin Frăsinescu în duel cu Aissa Laidouni în meciul Poli Iași - FC Voluntari
Cosmin Frăsinescu în duel cu Aissa Laidouni în meciul Poli Iași – FC Voluntari

Petrescu, Zenga și Dică, principalii favoriți la înlocuirea lui Stoican

Pe listă se află trei nume de antrenori cu renume în fotbalul din România. Principalul favorit este Dan Petrescu, care în această iarnă a fost în discuții cu CFR Cluj, dar a preferat să rămână în liga a doua din China. Ceilalți doi tehnicieni luați în calcul de oficialul ieșean sunt italianul Walter Zenga și fostul antrenor de la FCSB, Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT

La mijlocul lunii februarie, Adrian Ambrosie, susținea că Horia Sabo practic nu a adus niciun ban la club, dar s-a folosit de cei ai clubului și că i-a jignit pe el, pe antrenorul Flavius Stoican și pe fostul căpitan al echipei, Andrei Cristea, plecat în iarnă la U Craiova. Conducerea Iașiului s-a plâns la Comisia de Disciplină a LPF și a cerut să fie amendat clubul! Banii de amendă, suma de 20.000 de lei, urmează a fi reținută din salariul lui Horia Sabo.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!