Fotbal intern

Horia Sabo, replică dură după ce ieșenii au anunțat că au găsit investitor la echipă! „Americanii vor rămâne cu banii dați! E aceeași golănie replicată”

11.04.2019 | 18:29
Horia Sabo replica dura dupa ce iesenii au anuntat ca au gasit investitor la echipa Americanii vor ramane cu banii dati E aceeasi golanie replicata

Horia Sabo a oferit o replică dură după ce ieșenii au anunțat că au găsit un investitor american la echipă! Actualul director general al formației crede că românul cu afaceri în Statele Unite care a împrumutat conducerea cu 250 de mii de euro pentru salarii va avea același sfârșit ca și alți oameni care au dorit să bage bani în Copou. Adrian Ambrosie este cel care a anunțatPoli Iași se pregătește să intre într-o nouă eră.

Horia Sabo, replică dură după ce ieșenii au anunțat că au găsit investitor la echipă!

Președintele executiv al formației a declarat că a găsit „persoane de calitate, care vor să ajute echipa. Necondiţionat! Avem speranţe că apoi vom continua colaborarea. Cei care vor să ne sprijine sunt oameni care nu vor publicitate, oameni cărora chiar le pasă de acest oraş şi de echipă. Fără să spună vreun nume, Ambrosie a dat de înțeles că noul investitor vine din Statele Unite. Presa locală a scris totul despre Clement Ifrim, un român stabilit peste Ocean și dispus să investească în fotbal.

“Ambrosie vrea să dărâme echipa, s-o desființeze. Dau eu banii, dar îi refuză, deși avem un contract în vigoare. Româno-americanii Clement Ifrim și Cezar Ungurenaşu vor rămâne cu banii dați. Așa au făcut și cu moldovenii de la Fotbal Hebdo și când a fost vorba să semneze un contract, pauză! E aceeași golănie replicată. L-am întâlnit pe Ifrim în vară, când am semnat contractul cu Poli.
Horia Sabo, replică dură după ce ieșenii au anunțat că au găsit investitor la echipă! Sabo
Horia Sabo, pe vremea când era încă prieten cu Adrian Ambrosie

Americanii, proiect pentru centrul de juniori

Avea ceva idei despre un proiect pentru copii. Este prietenul fiului profesorului Leonida Antohi, președintele Comitetului Director. Nu cred că are un apetit pentru risc suficient de mare ca să facă donații de peste Ocean. Dar eu, după ce voi reveni în club, aș fi onorat să lucrez și cu dânsul, dacă dorește să contribuie cu ceva. Ambrosie face tot ce poate ca să-și păstreze jobul. Aceasta e o tentativă disperată de a avea un loc de muncă. Echipa, orașul și fanii par să nu mai reprezinte o prioritate”, a declarat Horia Sabo.
Adrian Ambrosie a anunțat că în curând vor intra 250 de mii de euro în conturile formației. ”Vom primi o sumă de bani sub formă de împrumut, iar din aceşti bani vom achita cel puţin un salariu echipei. În momentul de faţă avem un salariu şi jumătate restant, iar pe 15 martie ajungem la două luni şi jumătate”, a spus președintele ieșenilor.
  • 3 este locul pe care îl ocupă Poli Iași în Liga 1 Betano

 

 

 

Tags: