Sporturi

Horia Tecău a clarificat situaţia portdrapelului României la JO de la Tokyo din 2020: “Simona Halep merită mai mult ca oricine”

05.07.2019 | 16:40
Horia Tecau a clarificat situatia portdrapelului Romaniei la JO de la Tokyo din 2020 Simona Halep merita mai mult ca oricine

Horia Tecău a clarificat situaţia portdrapelului României la JO de la Tokyo din 2020 într-un interviu oferit la Wimbledon pentru FANATIK. Simona Halep are şanse mari să fie prezentă la Olimpiada din Japonia, iar calificarea naţionalei de tineret a României la turneul olimpic a încins lupta pentru cel mai râvnit rol în delegaţia ţării noastre.

Horia Tecău a clarificat situaţia portdrapelului României la JO de la Tokyo din 2020: “Simona este deasupra tuturor”

Horia Tecău a vorbit pentru FANATIK despre situaţia portdrapelului României la JO de la Tokyo din 2020 şi a susţinut că Simona Halep este cea mai îndreptăţită să aibă acest rol. Vicecampionul olimpic de la Rio de Janeiro a precizat că jucătoarea de tenis merită să aibă parte de această onoare pentru tot ceea ce a făcut în ultimii ani.

“Simona merită să fie portdrapel mai mult decât oricine, prin ce a făcut pe teren. Pentru această bucurie națională pe care a născut-o, toată lumea o urmărește. O emulație într-un moment în care nu prea aveam de unde să o luăm. E o performanță mare să ajungi numărul 1 într-un sport cum este tenisul. Merită cu siguranță. Sunt mulți care merită, dar Simona este deasupra”, a spus Horia Tecău pentru FANATIK.

Horia Tecău a clarificat situaţia portdrapelului României la JO de la Tokyo din 2020
Horia Tecău a clarificat situaţia portdrapelului României la JO de la Tokyo din 2020

Simona Halep îşi doreşte să fie portdrapelul României la JO de la Tokyo din 2020

După ce a învins-o pe Aliaksandra Sasnovich, în turul 1 de la Wimbledon 2019, Simona Halep a oferit un interviu pentru FANATIK. Fostul număr 1 WTA a declarat că îşi doreşte să fie portdrapelul României la JO de la Tokyo din 2020, interesându-se deja dacă poate avea acest rol în delegaţia ţării noastre.

“Eu mi-aș dori tare mult să fiu portdrapelul, enorm chiar. Sper să se îndeplinească de data aceasta. Am și întrebat deja dacă se poate. Nu știu dacă pot fi două persoane. Îi felicit pe băieți pentru victoriile avute. Nu am avut șansa să-i văd, doar am auzit. Sunt băieți de mare talent și ne vom vedea la Tokyo”, a declarat Simona Halep pentru FANATIK.