Horia Tecău a jucat tenis pe gheaţă! Declaraţiile sportivului după eveniment

Andrei Trifan    Irina Aldea   
in Tenis
06/12/2018, 19:45
Horia Tecău a jucat tenis pe gheaţă! Declaraţiile sportivului după eveniment GALERIE FOTO
Horia Tecău a jucat tenis de câmp pe gheaţă la un mall din Bucureşti

Horia Tecău a jucat tenis de câmp pe gheaţă la un mall din Bucureşti! Horia Tecău, în vârstă de 33 de ani a organizat pe 6 decembrie, chiar de Sfântul Nicolae, o zi dedicată copiilor, în care i-a răsfăţat pe gheaţa unui mall din Bucureşti jucând tenis cu ei şi încurajându-i pe micuţi să facă sport. Al 27-lea jucător al lumii la dublu, deşi este în vacanţă, reuşeşte întotdeauna să recurgă la acțiuni umanitare şi să-i bucure pe cei din jurul său.

“Tradiția continuă! Anul acesta, haideți să facem un Kids Day mai puțin obișnuit. E joi, e Sfântul Nicolae, încep sărbătorile, let’s work some magic! Așa că, dragi copii, vă aștept pe 6 decembrie de la ora 14.00 la AFI Cotroceni, în zona patinoarului Cotroceni on Ice. O să fie doar despre voi”, a fost mesajul sportivului nostru pe pagina personală de Facebook.

Horia Tecău a jucat tenis de câmp pe gheaţă la un mall din Bucureşti

Sportivul român s-a distrat pe gheaţă alături de copii jucând tenis

După eveniment, Horia a făcut şi câteva declaraţii. Câştigător a două titluri de Grand Slam, Tecău spune că îşi doreşte mai mult de-atât: “Pe lângă Wimbledon, care este turneul meu preferat, îmi doresc să câştig şi turnee la care, să zic, n-am trăit victoria. Australian Open-ul, care vine deja în câteva săptămâni, îmi doresc să câştig şi la dublu. Am ajuns până în semifinale cel mai bine. Venim un pic cu postura de outsider şi cu siguranţă suntem o echipă periculoasă”. El a câştigat două turnee majore. Este vorba de Wimbledon şi US Open, trofee cucerite în 2015, respectiv 2017, alături de olandezul Jean-Julien Rojer. Cei doi s-au impus şi la Turneul Campionilor, în 2015.

Horia a vorbit şi despre viitoarea sa parteneră de la JO din Tokyo, Simona Halep, dar şi despre fostul ei antrenor, Darren Cahill. ”Darren a ajutat-o foarte mult pe Simona în ultimii ani, se vede că Simona este mai calmă, mai lucidă, mai încrezătoare. Cred că vor păstra legătura, cu siguranţă, i-am văzut foarte apropiaţi şi se sfătuia mult cu Darren şi Darren, dacă nu va antrena pe altcineva şi va rămâne acasă, şi va avea timp, cu siguranţă o va sfătui în continuare pe Simona, indiferent cu cine va lucra”, a mai spus Horia Tecău.

Închide ×