Sporturi

Horia Tecău a stat o oră la Paris să voteze! Simona Halep este așteptată la urne: “Întotdeauna există o alegere!”

26.05.2019 | 14:40
Horia Tecau a stat o ora la Paris sa voteze Simona Halep este asteptata la urne Intotdeauna exista o alegere
ADVERTISEMENT

Duminică au loc alegerile europarlamentare și referendumul pentru justiție, iar românii de pretutindeni sunt așteptați să voteze. Interesul pentru aceste alegeri este uriaș, atât în țară, cât și în străinătate fiind cozi la votare. Nici sportivii nu fac notă discordantă și chiar dacă sunt angrenați în competiții, își găsesc timp să voteze.

Horia Tecău a votat la Paris: “Întotdeauna există o alegere!”

Horia Tecău este în aceste zile la Paris, acolo va juca în turneul de la Roland Garros. Jucătorul de tenis și-a făcut însă timp să meargă la vot, chiar dacă există cozi foarte lungi în diaspora. După ce a stat aproximativ o oră la vot, Horia a făcut o poză cu buletinul ștampilat, având și un mesaj pentru toți românii: “Întotdeauna există o alegere!” 

ADVERTISEMENT
Horia Tecău a stat o oră la Paris să voteze! Simona Halep este așteptată la urne: "Întotdeauna există o alegere!"
Horia Tecău a stat o oră la Paris să voteze! Simona Halep este așteptată la urne: “Întotdeauna există o alegere!”

La urne este așteptată și Simona Halep. Campioana noastră a declarat într-o conferință premergătoare turului 1 de la Roland Garros că va merge să voteze la Paris, în funcție de programul meciurilor și antrenamentelor: ”Depinde foarte mult de când voi juca. Înainte de meci aş vrea să stau concentrată pe ce am de făcut, dar apoi, dacă am posibilitatea să mă duc duminică la vot, mă duc cu siguranţă”. Conform informațiilor reporterului FANATIK de la Roland Garros, Marius Copil și Irina Begu vor vota la ora 18:00.

Și alți sportivi români au fost la vot și au postat mesaje prin care susțin prezența cât mai mare la urne. Un exemplu în acest sens este Ana-Maria Popescu (Brânză) care și-a rupt puțin timp să treacă la vot, deși are zbor spre Budapesta, acolo unde va avea un concurs:

ADVERTISEMENT

“Chiar dacă am zbor direct spre Budapesta, cum sunt obișnuită cu escalele ? am făcut o scurtă orprire la secția de votare ✌ ( și n-a fost chiar scurtă având în vedere că la Bragadiru suntem matinali din fire ⏰). Da, da, am fost cu toată gașca ?‍?‍? Așa am învățat eu la sport… că într-o echipă, fiecare jucător contează ?. Acum îmi iau zborul spre o nouă săptămână de pregătire ?. Să vă fie ziua bună ?”, este mesajul campioanei olimpice.

Horia Tecău a stat o oră la Paris să voteze! Simona Halep este așteptată la urne: "Întotdeauna există o alegere!"
Horia Tecău a stat o oră la Paris să voteze! Simona Halep este așteptată la urne: “Întotdeauna există o alegere!” Ana Maria Brânză a fost la vot

Și fotbaliștii au ieșit la vot. Dinamoviștii au mers la vot la Botoșani, acolo unde trupa lui Mircea Rednic va juca luni. Florin Gardoș, fundașul Universității Craiova, a fost și el la vot și a avut un mesaj mobilizator la adresa oamenilor.

ADVERTISEMENT
  • 18.949.141 cetățeni cu drept de vot există în România
  • 18 ani este vârsta minimă la care se poate vota 

 

 

Tags: