Sporturi

Horia Tecău, în cârje! Anunţul campionului de la US Open. Foto

Autor: Irina Aldea | 24.04.2018 | 19:14
Horia Tecău, în cârje! Anunţul campionului de la US Open. Foto
Horia Tecău, pauză competiţională! Anunţul jucătorului

Horia Tecău a făcut recent un anunţ cu privire la starea sa de sănătate. Jucătorul de tenis român va lipsi pentru o perioadă din circuitul de dublu din cauza unor probleme medicale.

Horia Tecău ratează startul sezonului de zgură după ce a lipsit şi din Cupa Davis, acolo unde echipa României a înfruntat Marocul la Cluj-Napoca, din cauza unei accidentări, Tecău s-a retras în ultimul moment împreună cu Rojer şi din competiţia de la Monte Carlo.

Colegul lui Horia, olandezul Rojer, va juca alături de un alt partener la turneul ATP 500 de la Barcelona. Într-o postare recentă de pe Instagram, unde îi este alături şi Monica Niculescu, la Kinetic Sport & Medicine, Horia Tecău anunţă: “Din păcate voi lua o pauză competiţională. Încep recuperarea şi vă voi ţine la curent. Mulţumesc, Kinetic Sport & Medicine.”

Pauză competiţională pentru Horia Tecău

Aflat pe locul 11 ATP în clasamentul probei de dublu, jucătorul din Constanţa ratează astfel primele două turnee importante din sezonul de zgură. Jean-Julien Rojer va evolua la Barcelona alături de pakistanezul Aisam-Ul-Haq Qureshi (38 ani, locul 30 ATP la dublu).

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!