Stiri sportive

Inter l-a băgat pe Ionuț Radu în lista pentru Champions League / Roma, fără fundași centrali la meciul cu CFR

24.11.2020 | 21:40
Inter la bagat pe Ionut Radu in lista pentru Champions League  Roma fara fundasi centrali la meciul cu CFR
ADVERTISEMENT

FANATIK îți prezintă în fiecare zi un Live Blog cu știrile sportive de ultimă oră, informații noi din sportul românesc și mondial.

Rezultate din fotbal, tenis, baschet, handbal sau din orice altă competiție sportivă le puteți afla accesând Live Blog-ul cu informații de ultimă oră.

ADVERTISEMENT

De asemenea, tot aici găsiți și cele mai noi informații despre vedetele sportului românesc și mondial, transferuri de ultimă oră, declarații surprinzătoare sau polemici iscate între antrenori, sportivi sau conducători.

Ionuț Radu pe lista de Champions League

UPDATE, 24 noiembrie, ora 21:42 / Portarul Ionuţ Radu a fost trecut pe lista de Champions League a echipei Internazionale Milano, după ce s-a vindecat de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Conform presei italiene, deoarece în anumite condiţii privind portarii accidentaţi se poate modifica lista UEFA în timpul desfăşurării fazei grupelor, Conte l-a introdus pe Radu în locul lui Daniele Padelli.

Inter va juca, miercuri, 25 noiembrie, de la ora 22:00, un meci important pentru calificarea în optimi, acasă, cu Real Madrid, în etapa a patra a Grupei B din Champiosn League.

ADVERTISEMENT

Paulo Fonseca, fără fundași centrali la partida cu CFR Cluj

UPDATE, 24 noiembrie, ora 18:44 / Antrenorul echipei AS Roma, Paulo Fonseca, se confruntă cu mari probleme în defensivă înaintea meciului cu CFR Cluj, din etapa a patra a Grupei A din Europa League.

Conform cotidianului Gazzetta dello Sport, argentinianul Federico Fazio și albanezul Marash Kumbulla sunt infectați cu coronavirus, Gianluca Mancini și brazilianul Ibanez au probleme musculare, iar englezul Chris Smalling, revenit la antrenamente după o intoxicație alimentară, s-a accidentat la genunchi.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, singurul fundaș central disponibil pentru întâlnirea cu CFR Cluj este brazilianul Juan Jesus.


Christophe Dominici a murit la 48 de ani

UPDATE, 24 noiembrie, ora 18:12 / Fostul mare rugbist francez Christophe Dominici a murit la vârsta de 48 de ani, cauza decesului nefiind încă făcută public.

Dominici și-a început cariera la Toulon la mijlocul anilor ’90, iar în 1997 s-a transferat la Stade Francais, acolo unde a jucat timp de 11 ani. Fosta extremă a câștigat de cinci ori campionatul Franței cu echipa pariziană și a adunat 65 de selecții în reprezentativa ”Cocoșului Galic”.


 

Radu Petrescu arbitrează Glasgow Rangers – Benfica Lisabona

UPDATE, 24 noiembrie, ora 17:31 / Arbitrul Radu Petrescu va conduce la centru meciul Glasgow Rangers – Benfica Lisabona, programat, joi, 26 noiembrie, de la ora 22:00, în etapa a patra a Drupei D din Europa League.

El va fi ajutat de asistenții Radu Ghinguleac şi Mircea Mihail Grigoriu, iar Marcel Bîrsan va fi rezervă.


Programul meciurilor din etapa a 12-a a Ligii 1

UPDATE, 24 noiembrie, ora 17:01 / LPF a stabilit programul și oreșe de disputare a meciurilor din etapa a 12-a a Ligii 1:

  • Vineri, 4 decembrie
  • Ora 17:15 FC Voluntari – Academica Clinceni
  • Ora 20:30 FC Argeș – Dinamo
  • Sâmbătă, 5 decembrie
  • Ora 14:30 Sepsi OSK – FC Botoşani
  • Ora 21:30 FCSB – UTA Arad
  • Duminică, 6 decembrie
  • Ora 18:00 FC Viitorul – FC Hermannstadt
  • Ora 20:45 Poli Iaşi – CFR Cluj
  • Luni, 7 decembrie
  • Ora 16:45 Astra Giurgiu – Chindia Târgovişte
  • Ora 19:00 Universitatea Craiova – Gaz Metan

Harald Lechner va arbitra CFR Cluj – AS Roma

UPDATE, 24 noiembrie, ora 16:49 / Arbitrul austriac Harald Lechner va conduce la centru meciul CFR Cluj – AS Roma, programat, joi, 26 noiembrie, de la ora 22:00, în etapa a patra a Grupei A din Europa League.

El va fi ajutat la cele două linii de compatrioții săi Andreas Heidenreich şi Maximilian Kolbitsch și de rezerva Julian Weinberger.


Control ANAF la sediul FRF

UPDATE, 24 noiembrie, ora 15:53 / Florin Cîțu, ministrul Finanţelor Publice, a anunţat că ANAF (Agenția Națională de Administrare Fiscală) a efectuat un control la sediul Federaţiei Române de Fotbal, de unde au fost ridicate mai multe documente.

“În 17.11.2020, echipele de control ale ANAF au început un control la Federaţia Română de Fotbal, în urma informaţiilor apărute în spaţiul public. În acest moment, se face analiza documentelor, iar când acest raport va fi finalizat, îl vom face public”, a anunţat Florin Cîţu.


Ciprian Paraschiv, reprezentantul cluburilor din Liga 1 în Comitetul Executiv al FRF

UPDATE, 24 noiembrie, ora 14:09 / Ciprian Paraschiv a fost votat drept reprezentantul cluburilor din Liga 1 în Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal.

“Ca urmare a votului exprimat de reprezentanții cluburilor din primul eșalon, Ciprian Paraschiv, președintele ACSM Politehnica Iași, îl va înlocui pe Bogdan Bălănescu în Comitetul Executiv. Cu 10 voturi în favoarea sa, Ciprian Paraschiv a câștigat alegerile în fața lui Ovidiu Costeșin (Universitatea Craiova), cel care a reprezentat opțiunea celorlalte 6 cluburi din Liga 1.

Ciprian Paraschiv i se alătură astfel lui Valeriu Argăseală (FCSB) în rândul reprezentanților Ligii 1 în Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal”, a anunţat FRF.

Suspendare drastică pentru conducătorul unui for continental

UPDATE, 23 noiembrie, ora 22:27 / Comisia de Etică a FIFA l-a suspendat pe o perioadă de cinci ani din toate activităţile legate de fotbal pe preşedintele Confederaţiei Africane, malgaşul Ahmad Ahmad, după ce a fost găsit vinovat de mai multe lucruri, printre care şi deturnare de fonduri.

Conform goal.com, oficialul a primit şi o amendă de 185.000 euro. Ahmad, în vârstă de 60 ani, aflat la cârma fotbalului african din martie 2017 şi candidat pentru un al doilea mandat, a fost reţinut în iunie 2019 la Paris, sub suspiciunea de fapte de corupţie.

Comisia de Etică a forului mondial l-a găsit vinovat de Ahamd, care era şi vicepreşedinte al FIFA, de încălcarea mai multor articole, printre care oferirea şi acceptarea de cadouri şi alte beneficii, abuz de poziţie și deturnare de fonduri.

Ahmad Ahmad, care îşi suspendase activitatea după ce s-a infectat cu noul coronavirus, va putea face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de al Lausanne împotriva sancţiunilor dictate de FIFA.


Zlatan Ibrahimovic, revoltat de jocul FIFA: „Fac bani de pe urma imaginii mele”

UPDATE, 23 noiembrie, ora 21:05 / Atacantul lui AC Milan, Zlatan Ibrahimovic, a postat un mesaj prin care își arată revolta față de existența sa în jocul video FIFA. Deși are 39 de ani și apare în jocul produs de canadienii de la EA Sports încă de la începutul anilor 2000, Zlatan și-a dat seama chiar în pragul retragerii că nu este de acord cu apariția sa în cel mai popular simulator de fotbal din lume.

„Cine le-o fi dat voie celor de la EA Sports să îmi folosească numele și fața? FIFPro (n.r. Asociația Internațională a Fotbaliștilor Profesioniști)? Nu îmi amintesc să fiu membru al FIFPro și dacă aș fi, tot am fost pus în joc fără să cunosc vreun detaliu despre asta. Cu siguranță nu am permis niciodată FIFA sau FIFPro să facă bani de pe urma mea. Cineva face profit pe baza numelui și feței mele fără ca eu să îmi fi dat acordul. E timpul să investighez”, a scris Ibrahimovic pe Twitter.


Florin Gardoș, ironic cu Dinamo: „A dat RO-ALERT mesaj”

UPDATE, 23 noiembrie, ora 18:10 / Fostul fundaș central al FCSB-ului, actualmente legitimat la Academica Clinceni, Florin Gardoș, a ironizat-o pe Dinamo pe Instagram. Acuzat de Cosmin Băcilă, cel căruia i-a încheiat cariera după un tackling criminal, că nu a dat dovadă de bun simț după nefericitul eveniment, Gardoș își atrage acum și antipatia fanilor dinamoviști. El ce a publicat pe Instagram mesajul „Hai că deja se exagerează. Am primit RO-ALERT că a înscris Dinamo”.

ȚSKA Sofia și-a luat director tehnic din Anglia

UPDATE, 23 noiembrie, ora 17:12 / Antrenorul englez Alan Pardew va fi director tehnic la echipa ŢSKA Sofia, adversara formației CFR Cluj în faza grupelor din Europa League.

Conform publicației Daily Mail, cele două părţi au ajuns la un acord în acest sens, iar tehnicianul în vârstă de 59 de ani va ajunge în această săptămână în Bulgaria.

Pardew a antrenat ultima oară echipa olandeză ADO Den Haag. El a mai pregătit şi echipe precum West Ham United, Newcastle United, Crystal Palace şi West Bromwich Albion, iar la ŢSKA Sofia va fi prima sa experienţă ca director tehnic.


FRF a amânat meciul Ripensia – Farul

UPDATE, 23 noiembrie, ora 16:33 / Partida Ripensia – Farul Constanţa din Liga 2, programată miercuri, de la ora 14:00, a fost amânată după ce la echipa timişoreană au fost înregistrate mai multe cazuri de infectare cu noul coronavirus.

”Partida Ripensia UVT – Farul Constanţa, contând pentru etapa a 14-a din Liga 2, va fi reprogramată, având în vedere situaţia epidemiologică de la echipa noastră”, a precizat clubul din Timişoara pe site-ul oficial.

Ripensia a amânat și partida cu Universitatea Cluj, tot din cauza infectărilor cu noul coronavirus din lot. Meciul ar fi trebuit să aibă loc luni, de la ora 16:30, în etapa a 13-a a Ligii 2.


Olivier Giroud ar putea ajunge la iarnă în Serie A

UPDATE, 23 noiembrie, ora 15:43 / Atacantul francez Olivier Giroud s-a arătat nemulțumit de faptul că prinde tot mai puține minute la Chelsea Londra și vrea să plece, mai ales că este dorit de formații din Serie A.

”Îngrijorat este un cuvânt mare, dar sunt preocupat. Este adevărat că am simţit că încă mai am un rol în acesta echipă, în mod special după ce am terminat sezonul trecut foarte bine şi am contribuit la calificarea echipei în Champions League.

La începutul campaniei, am crezut că încă pot ajuta echipa, dar timpul meu de joc a scăzut semnificativ, deci asta trebuie să se schimbe ori va trebui să iau o decizie”, a declarat internaționalul francez.

În vârstă de 34 de ani și cotat la cinci milioane de euro, Giroud este dorit în Italia de AS Roma și Napoli, dar de serviciile sale sunt interesate și alte cluburi din Premier League.


CFR Cluj are 7 jucători indisponibili

UPDATE, 22 noiembrie, ora 20:27 / Dan Petrescu, tehnicianul celor de la CFR Cluj, a confirmat că a pierdut și alți jucători, înainte de jocurile cu UTA Arad și AS Roma.

Campioana României are șapte fotbaliști importanți, pe care nu îi poate folosi, înainte de partidele cu UTA Arad și AS Roma. Hoban, Deac și Ben Youssef sunt infectați cu COVID-19, iar Omrani, Vinicius, Manea și Cestor sunt accidentați.

Antrenorul CFR-ului crede că la meciul cu italienii nu va putea alinia o formație completă: “Aţi aflat şi voi că problemele sunt mai mari. Acum sunt şapte jucători, toţi titulari, care nu pot participa. Acum suntem ok (n.r. – la meciul cu UTA Arad), dar la meciul următor cu Roma va fi foarte greu”.


Inter se gândește să renunțe la Ionuț Radu. Hellas Verona, posibila destinație a portarului român

UPDATE, 22 noiembrie, ora 20:00 / Ionuț Radu nu se află deloc în cea mai bună perioadă a carierei. Portarul în vârstă de 23 de ani a fost readus de Inter de la Parma în vara trecută, dar nu a bifat nicio prezență pentru echipa lui Antonio Conte în acest sezon.

Conform calciomercato.com, conducerea de pe Giuseppe Meazza se  gândește să îl dea la schimb pe Radu la Hellas Verona și să îl ia de acolo pe experimentatul goalkeeper Marco Silvestri (29 de ani).

Ovidiu Hațegan va arbitra un nou meci în Liga Campionilor

UPDATE, 22 noiembrie, ora 18:02 / ”Centralul” Ovidiu Hațegan va arbitra duelul dintre Manchester United și Istanbul Başakşehir care se va juca marți, 24 noiembrie, de la ora 22:00, în grupa H a Ligii Campionilor.

Asistenții săi vor fi Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe. Rezerva lui Hațegan va fi Marius Avram, iar arbitri VAR au fost desemnați germanul Christian Dingert şi portughezul Joao Pinheiro.

În actuala stagiune, Hațegan a mai arbitrat alte trei jocuri din grupele Ligii Campionilor: Dinamo Kiev – Juventus 0-2, Atletico Madrid – Salzburg 3-2 și Atalanta – Liverpool 0-5.


Mai multe cazuri de coronavirus au reapărut la Chindia Târgoviște

UPDATE, 22 noiembrie, ora 15:20 / Chindia Târgoviște a anunțat că, la ultima testare pentru coronavirus, au fost descoperite patru cazuri de infectare. Este vorba despre doi fotbaliști și despre doi membri ai staff-ului tehnic

„AFC Chindia Târgovişte anunţă că la testarea periodică RT-PCR au fost depistate patru cazuri pozitive de COVID-19: două cazuri în rândul jucătorilor şi două din staff-ul echipei. Clubul nostru a luat măsurile care se impun în această situaţie”, este anunţul clubului.

Următorul meci al Chindiei este luni, 23 noiembrie, de la ora 18:00, acasă, cu Sepsi OSK.


Dunărea Brăila, în grupele EHF European League

UPDATE, 22 noiembrie, ora 14:45. Dunărea Brăila s-a calificat în grupele EHF European League după ce a învins și în retur pe Viborg, scor 32-28. Ambele meciuri s-au disputat la Brăila după ce danezele au fost de acord să joace și manșa retur în deplasare. Meciurile din grupe se vor disputa începând cu anul viitor. România are două reprezentante: Minaur Baia Mare și Dunărea Brăila.


Gloria Buzău, la un gol de grupele EHF European League

UPDATE, 22 noiembrie, ora 13:00. Gloria Buzău a fost la un pas să întoarcă meciul cu Nantes din ultimul tur preliminar al EHF European League. Elevele lui Ovidiu Mihăilă s-au impus în retur cu 27-21, după ce în tur Nantes s-a impus cu 23-16. Diferența s-a făcut la golurile marcate în deplasare, Nantes având câștig de cauză. Astfel, Buzău ratează la un gol prezența în grupele competiției.


Fanii Craiovei, mesaj dur la adresa lui Papură

Fanii Universității Craiova nu sunt adepții revenirii lui Corneliu Papură la echipă. Ultrașii au postat un mesaj dur la adresa antrenorului înaintea meciului cu FC Botoșani: “Nu conteaza rezultatul, sa incheiem provizoratul!”, se arată în mesajul fanilor.


Biletul anului la pariuri? Victoria lui Dinamo i-a adus unui parior 1 miliard de lei vechi

UPDATE, 21 noiembrie, ora 18:15 / Vineri, 20 noiembrie, s-a dat lovitura la pariuri în România. Norocosul câștigător a încasat suma de 100.000 de lei (n.r. – 1 miliard de lei vechi).

Pariorul a jucat un bilet cu șase meciuri, pe care a pus suma de 400 de lei. Fericitul câștigător a ales două partide din Liga 1, două din Ligue 1, unul din LaLiga și unul din al doilea eșalon fotbalistic olandez.

Bilet câștigător

Pe bilet, cea mai mică cotă a fost 1.99, la Rennes – Bordeaux X2, iar cea mai marea fost 5.00, la AS Monaco – PSG 1 solist. De remarcat faptul că vicecampioana Europei a condus la pauză cu scorul de 2-0, dar la final a pierdut cu 2-3.

Câștigătorul a trăit cu emoții și confruntarea dintre NEC Nijmegen și Roda, care s-a terminat 1-1. Pronosticul era X, iar NEC a ratat o lovitură de pedeapsă, cu cinci minute înainte de fluierul final al arbitrului.

Meciurile din Liga 1 pe care le-a jucat pariorul au fost Poli Iași – FC Argeș X (1-1) și Dinamo – FC Voluntari 1 (3-0).


Eder, provocare pentru Antonio Conte: „E rândul Interului, noi am învins Juventus de China”

UPDATE, 21 noiembrie, ora 16:25 / Vârful lui Cosmin Olăroiu, Eder, de la Jiangsu Suning, și-a încurajat fosta echipă și a declarat că Inter Milano îi poate lua în sfârșit fața lui Juventus în lupta pentru titlul din Serie A. Fostul fotbalist de pe Giuseppe Meazza a comparat-o pe Gunagzhou, adversara formației lui Cosmin Olăroiu din finala campionatului Chinei chiar cu rivalii torinezi ai nerazzurilor: „Am învins invincibilii Chinei, Juventus-ul Italiei și sper că Antonio Conte va reuși cu Inter performanța de a o învinge pe Juventus în Serie A. Ar fi un vis pentru faminia Zhang. Merită asta, sunt oameni speciali. N-au ajutat mult să mă adaptez la Nanjing. De asemenea, am mulți prieteni la Inter, multe amintiri. Mai e și Conte,  un om care m-a ajutat foarte mult la echipa națională”, a spus Eder pentru Gazzetta dello Sport.


Lucescu, aproape să îi crească averea și lui Surkis. Super transferul pregătit de Dinamo Kiev

UPDATE, 21 noiembrie, ora 15:30 / Vladyslav Supryaga (20 de ani) este pe cale să devină primul fotbalist pe care Dinamo Kiev îl vinde de când Mircea Lucescu a preluat-o pe vicecampioana Ucrainei.

Sport.ua scrie că atacantul a intrat în atenția a doua cluburi importante din Serie A, AC Milan și Bologna. „Diavolul milanez” a anunțat deja că este dispus să ofere 7 milioane de euro în schimbul lui Supryaga.

  • 14 meciuri, trei goluri și cinci pase decisive are Vladyslav Supryaga în acest sezon în toate competițiile
  • 7 milioane de euro este suma de transfer la care îl cotează site-ul transfermarkt pe atacantul ucrainean

Dunărea Brăila a învins Viborg

UPDATE, 21 noiembrie, ora 13:40 / HC Dunărea Brăila a făcut un pas important spre grupele EHF European League după ce a învins Viborg cu 26-24. Brăilencele sunt aproape de grupele competiției, Aneta Udriștoiu reușind să înscrie 10 goluri. Meciul retur se joacă tot la Brăila, duminică, de la ora 13:15. Astfel, Dunărea nu trebuie să piardă la o diferență mai mare de două goluri confruntarea de duminică pentru a se califica în grupe. În aceeași fază Gloria Buzău joacă împotriva lui Nantes, însă franțuzoaicele s-au impus în tur cu 23-16.


Joacă Eden Hazard vârf împotriva lui Villareal?

UPDATE, 21 noiembrie, ora 12:25 / Luka Jovic a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, în vreme ce Karim Benzema ar putea fi menajat cu Villareal pentru a putea fi folosit în meciul din Liga Campionilor contra lui Inter Milano. În aceste condiții, Zinedine Zidane caută cea mai bună soluție pentru atacul „galacticilor” și are de ales între Eden Hazard, Vinicius și Rodrygo. Acestea ar fi cele mai logice variante, in viziunea celor de la Marca, însă alte opțiuni sunt utilizarea lui Isco în rolul de număr 9 fals sau a lui Marcos Asensio ca atacant clasic.


Începe construcția noului stadion Dinamo?

UPDATE, 21 noiembrie, ora 11:40 / Clubul Sportiv Dinamo a anunțat că Ministerul Afacerilor Interne și Compania Națională de Investiții, alături de CS, au demarat procedurile pentru ridicarea unui nou stadion.

„În același timp, aducem la cunoștința opiniei publice că Ministerul Afacerilor Interne, împreună cu Compania Națională de Investiții, am demarat procedurile pentru construirea unei noi Arene de Fotbal, moderne si cu capacitate mărită pentru suporteri, tot în cadrul actualului Complex Sportiv Dinamo”, scriu cei de la CS Dinamo într-un comunicat oficial de presă.

Luka Jovic, depistat pozitiv cu coronavirus

UPDATE, 20 noiembrie, ora 19:12 / Real Madrid a anunţat că Luka Jovic a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Atacantul de 22 de ani a evoluat miercuri în Serbia – Rusia 5-0, meci în care a reuşit o dublă. Fotbalistul mai reuşise un gol pentru sârbi, în finala barajului pentru calificarea la EURO 2021, partidă pierdută în faţa Scoţiei.

“Real Madrid CF anunță că jucătorul nostru, Luka Jović, a avut un rezultat pozitiv la testele COVID-19 efectuate vineri dimineață”, a fost comunicatul lui Real Madrid.


David Luiz și Dani Ceballos s-au luat la bătaie la un antrenament al lui Arsenal

UPDATE 20 noiembrie, ora 12:44 / Brazilianul David Luiz și spaniolul Dani Ceballos s-au luat la bătaie la un antrenament al lui Arsenal desfășurat în pauza cauzată de meciurile în care au fost implicate echipele naționale.

Informația a fost dezvăluită de jurnalistul David Ornstein de la publicația „The Athletic”, care a precizat că „David Luiz a fost foarte nervos din cauza unei intrări a lui Ceballos și l-a lovit imediat în față, ceea ce l-a făcut să sângereze pe spaniol. Luiz l-ar fi lovit chiar în nas și l-a trimis direct la pământ pe Ceballos. Când s-a ridicat să-l confrunte pe Luiz, mai mulți coechipieri și membri ai staff-ului au intervenit pentru a liniști spiritele”.

Din cauza conflictului, cei doi combatanți au fost scoși din antrenament de tehnicianul Mikel Arteta. După două zile de pauză, David Luiz și Ceballos s-au împăcat, și-au cerut scuze în fața coechipierilor și au fost reprimiți la pregătiri.


Real Madrid l-a pierdut pe Sergio Ramos pentru următoarele trei partide

UPDATE 20 noiembrie, ora 10:06 / Accidentarea suferită în partida cu Germania din Liga Națiunilor îl va ține pe Sergio Ramos departe de gazon timp de aproximativ două săptămâni. Căpitanul naționalei Spaniei s-a accidentat la bicepsul femural al piciorului drept și a fost înlocuit în minutul 43 cu Eric Garcia.

Din cauza acestei accidentări, Sergio Ramos nu va putea evolua în următoarele 3 partide ale lui Real Madrid, cu Villarreal și Alaves în campionat și cu Inter Milano în Liga Campionilor.


Doi jucători ai lui Glasgow Rangers au fost suspendați drastic pentru că au încălcat regulile anti-COVID

UPDATE 20 noiembrie, ora 9:14 / Jordan Jones și George Edmundson, jucători la Glasgow Rangers, unde evoluează și Ianis Hagi, au fost suspendați 7 etape de Federația Scoțiană de Fotbal pentru că au încălcat regulile anti-COVID. la începutul lunii noiembrie, cei doi fotbaliști au participat la o petrecere privată și au încălcat protocolul de desfășurare a competițiilor din Scoția.

Din cauza suspendării primite, Jordan Jones și George Edmundson vor rata următoarele 10 partide ale lui Rangers, 7 în campionat și 3 în Europa League, ei fiind așteptați să revină pe gazon în deplasarea de la St. Mirren, programată pentru 30 decembrie.


Horia Tecău se desparte de olandezul Jean-Julien Roger după o colaborare de 7 ani

UPDATE 20 noiembrie, ora 8:20 / După o colaborare de 7 ani, Horia Tecău și Jean-Julien Roger nu vor mai face pereche și în 2021 în turneele de tenis masculin. Anunțul a fost făcut de jucătorul olandez, care a precizat că anul viitor va evolua alături de brazilianul Marcelo Melo, fost lider mondial şi dublu câştigător de Grand Slam.

Printre performanțele reușite de cuplul Tecău – Roger se număr două titluri de Mare Șlem, Wimbledon 2015 și US Open 2017. Tot în 2015, cei doi au câștigat Turneul Campionilor de la Londra și au urcat până pe locul 2 în clasamentul ATP.

Această este a doua veste tristă pe final de an pentru sportivul român, care a anunțat în urmă cu puțin timp că este infectat cu COVID. „În urma unui control de rutină, am fost testat pozitiv la COVID-19. Nu am niciun simptom, dar îi îndemn pe toţi cei care au fost în contact apropiat cu mine în ultimele zile să se testeze. Pentru moment, m-am autoizolat până voi efectua un nou test”, a anunţat Tecău, săptămâna trecută, pe Facebook.

Mohamed Salah va lipsi 3 meciuri de la Liverpool

UPDATE 20 noiembrie, ora 8:06 / Egipteanul Mohamed Salah a ieșit pozitiv și la celd e-al doilea test pentru COVID efectuat în țara natală și va fi nevoit să mai stea încă 7 zile în izolare înainte de a se întoarce în Anglia. În aceste condiții, el va rata cel puțin următoarele 3 partide ale lui Liverpool. Este vorba de de cele cu Leicester și Brighton din Premier League (22 și 28 noiembrie), dar și de întâlnirea cu Atalanta din Liga Campionilor (25 noiembrie).

Mo Salah a fost depistat pentru prima dată pozitiv cu ocazia unui test efectuat la echipa națională, cu ocazia  meciurilor din preliminariile Cupei Africii. El a fost surprins atunci participând la nunta fratelui său fără mască și fără a respecta nicio regulă de distnațare socială.

Carlos Queiroz, despăgubiri de două milioane de dolari după ce a fost dat afară de la naționala Columbiei

UPDATE 20 noiembrie, ora 7:43 / Portughezul Carlos Queiroz va primi despăgubiri de 2 milioane de dolari de la Federația Columbiană de Fotbal după ce a fost dat afară de la cârma echipei reprezentative. Decizia a venit în urma celor două rezultate catastrofale înregistate în preliminariile CM 2022 de naționala lui James Rodriguez în ultima săptămână, înfrângerile dure 0-3 pe teren propriu cu Uruguay și 1-6 în deplasare cu Ecuador.

Carlos Queiroz era antrenorul Columbiei din primăvara lui 2019 și mai avea contract până la terminarea Turneului Final al Campionatului Mondial dn Qatar 2022.

ADVERTISEMENT