Carousel hot news

Horia Tecău şi Jean Julien Rojer, declaraţii emoţionante după succesul de la US Open! Ce au spus cei doi după finală

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au câştigat titlul de dublu de la US Open după ce s-au impus în finală cu 6-4, 6-3 împotriva lui Marc Lopez şi Feliciano Lopez. Este al doilea titlu de Grand...
Autor: Marian Popovici | 09.09.2017 | 00:06
Horia Tecău şi Jean Julien Rojer, declaraţii emoţionante după succesul de la US Open! Ce au spus cei doi după finală

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au câştigat titlul de dublu de la US Open după ce s-au impus în finală cu 6-4, 6-3 împotriva lui Marc Lopez şi Feliciano Lopez. Este al doilea titlu de Grand Slam la dublu masculin din cariera lui Horia Tecău după Wimbledon 2015. 

După meci, Horia Tecău a declarat că a avut emoţii în setul secund la serviciu, însă cu puţin noroc a reuşit să închidă meciul: “A fost un set dificil la serviciu pentru mine. Am încercat să îmi păstrez serviciul în setul doi unde au avut mai multe şanse. În ultimul game n-a fost chiar aşa greu, chiar dacă s-a ajuns la 40-30. Au fost două săptămâni minunate pentru noi”

Tecau campion la US Open: “Înţelegerea este cheia succesului” 

Tecau campion la US Open. Olandezul Jean Julien Rojer a declarat după meci că alături de Horia Tecău face o pereche foarte sudată şi înţelegerea este cheia succesului: “Cred că înţelegerea este cheia succesului. Trebuie să muncim împreună. Suntem în situaţii de presiune. Uneori mă înfurii pe mine, apoi Horia vorbeşte cu mine, mă încurajează. Am avut două săptămâni perfecte. Aş vrea să îi felicit pe Marc şi Feliciano. Dacă Marc mă învingea astăzi aş fi fost tachinat de acum încolo. Mulţumiri echipei noastre, care a fost alături”

Tecau campion la US Open. Feliciano Lopez a recunoscut superioritatea lui Tecău şi Rojer în ultimul act: “Suntem prieteni buni cu Rojer şi Tecău. Vreau să îi felicit pe cei doi învingători. Sunt la al doilea turneu de Grand Slam împreună. Cred că e dificil de spus ce a făcut diferenţa. A fost apropiat scorul. Am avut şanse pe care nu le-am fructificat. Sunt mândru că joc cu Marc, e o onoare că joc cu el. Mai avem ani de jucat împreună” 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!