Carousel hot news

Prima reacţie a lui Tecău după revenirea fantastică: “E minunat!”

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer s-au calificat în finala de dublu a ultimul turneu de Mare Slem al anului, US Open. Perechea româno-olandeză a câştigat, scor 1-6, 7-6 (5), 7-5, în faţa...
Autor: Razvan Nicolae | 08.09.2017 | 00:03
Prima reacţie a lui Tecău după revenirea fantastică:

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer s-au calificat în finala de dublu a ultimul turneu de Mare Slem al anului, US Open. Perechea româno-olandeză a câştigat, scor 1-6, 7-6 (5), 7-5, în faţa dublului format din Henri Kotinen (Finlanda) şi John Peers (Australia), cap de serie numărul 1. 

La finalul meciului din semifinale, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au declarat că adversarii au început foarte bine meciul, dar că au sperat că vor întoarce scorul şi vor obţine calificarea în finală. “Ei au început mult mai bine meciul, în timp ce noi nu am fost concentraţi. A trebuit doar să ne echilibrăm jocul ca să ne revenim. Din setul al doilea am început să jucăm mult mai bine. Am fost concentraţi şi am reuşit să ajungem în finală după un meci dificil. E un sentiment minunat să joc din nou o finală de Mare Şlem”, a declarat Horia Tecău. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Horia Tecău, la a doua finală de Mare Şlem cu Jean-Julien Rojer

“Ştiam că sunt o pereche foarte puternică. În primul set ne depăşeau prin forţă. Nu am avut prea multe şanse în setul al doilea, dar am reuşit să facem faţă în punctele dificile şi astfel am câştigat acel set. A fost un meci echilibrat în setul al treilea, dar am fructificat toate şansele pe care le-am avut”, a declarat Jean-Julien Rojer.

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer sunt la a doua finală de Mare Şlem pe care o joacă. În 2015, perechea româno-olandeză a cucerit trofeul în finala de dublu a turneului de la Wimbledon. Atunci John Peers, unul dintre pierzătorii semifinalei de joi, şi Jamie Murray erau învinşi în trei seturi de Tecău şi Rojer.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!