Horia Tecău şi Jean Julien Rojer, încă o performanţă! S-au calificat la Turneul Campionilor de la Londra

Horia Tecău, ATP, Londra, Jean-Julien Rojer, turneul campionilor, Masters Shanghai

Horia Tecău şi Jean Julien Rojer au un final de an de vis. Cei doi au devenit campioni la US Open, iar acum şi-au asigurat calificarea la Turneul Campionilor de la Londra, competiţie care se va desfăşura între 12 şi 19 noiembrie. 

Dublul româno-olandez şi-a asigurat prezenţa la Londra după victoria în optimi la Mastersul de la Shanghai împotriva lui Cabal şi Farah, scor 3-6, 6-4, 10-6. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Tecău şi Rojer au câştigat Turneul Campionilor în 2015 

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer sunt a 4-a echipă de dublu care îşi asigură prezenţa la Turneul Campionilor după perechile: Kubot/Melo, Kontinen/Peers, Murray/Soares şi Harrison/Venus. În sferturile turneului de la Shanghai, Rojer-Tecău joacă împotriva dublului Marach-Pavic.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Perechea româno-olandeză a câştigat patru titluri în sezonul actual. Cel mai important succes a fost obţinut la US Open unde Rojer şi Tecău i-au învins în ultimul act pe Marc Lopez şi Feliciano Lopez. În 2017, cei doi au mai obţinut titlurile de la Dubai, Geneva şi Winstom-Salem. Turneul Campionilor se va desfăşura pentru al 9-lea an la rând în arena O2 din Londra. Rojer şi Tecău au câştigat Turneul Campionilor în anul 2015.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933