ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Horia Tecău şi Jean Julien Rojer, încă o performanţă! S-au calificat la Turneul Campionilor de la Londra

Horia Tecău şi Jean Julien Rojer au un final de an de vis. Cei doi au devenit campioni la US Open, iar acum şi-au asigurat calificarea la Turneul Campionilor de la Londra, competiţie care se va...
Autor: Marian Popovici | 13.10.2017 | 00:01
Horia Tecău şi Jean Julien Rojer, încă o performanţă! S-au calificat la Turneul Campionilor de la Londra

Horia Tecău şi Jean Julien Rojer au un final de an de vis. Cei doi au devenit campioni la US Open, iar acum şi-au asigurat calificarea la Turneul Campionilor de la Londra, competiţie care se va desfăşura între 12 şi 19 noiembrie. 

ADVERTISEMENT

Dublul româno-olandez şi-a asigurat prezenţa la Londra după victoria în optimi la Mastersul de la Shanghai împotriva lui Cabal şi Farah, scor 3-6, 6-4, 10-6. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Tecău şi Rojer au câştigat Turneul Campionilor în 2015 

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer sunt a 4-a echipă de dublu care îşi asigură prezenţa la Turneul Campionilor după perechile: Kubot/Melo, Kontinen/Peers, Murray/Soares şi Harrison/Venus. În sferturile turneului de la Shanghai, Rojer-Tecău joacă împotriva dublului Marach-Pavic.

ADVERTISEMENT

Perechea româno-olandeză a câştigat patru titluri în sezonul actual. Cel mai important succes a fost obţinut la US Open unde Rojer şi Tecău i-au învins în ultimul act pe Marc Lopez şi Feliciano Lopez. În 2017, cei doi au mai obţinut titlurile de la Dubai, Geneva şi Winstom-Salem. Turneul Campionilor se va desfăşura pentru al 9-lea an la rând în arena O2 din Londra. Rojer şi Tecău au câştigat Turneul Campionilor în anul 2015.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!