Sporturi

Horia Tecău și Jean Julien Rojer s-au calificat în semifinale la ATP Madrid 2019 fără să joace

10.05.2019 | 14:45
Horia Tecău și Jean Julien Rojer s-au calificat în semifinale la ATP Madrid 2019 fără să joace
Horia Tecău și Jean Julien Rojer s-au calificat în semifinale la ATP Madrid 2019

Horia Tecău și Jean Julien Rojer s-au calificat în semifinale la ATP Madrid 2019. Horia Tecău şi partenerul lui din echipa de dublu, olandezul Jean Julien Rojer, se află în această săptămână la Madrid, acolo unde evoluează în cadrul turneului Masters 1000 Mutua Madrid Open. Campionii de anul trecut din proba de dublu sunt Nikola Mektic şi Alexander Peya. Ei i-au învins pe fraţii Bryan.

Horia Tecău şi Jean Julien Rojer s-au calificat în penultimul act la Madrid

Perechea formată din Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer (România/Olanda) s-a calificat în semifinalele probei de dublu de la Madrid Open fără să fie nevoită să intre pe teren pentru a evolua în sferturile de finală ale competiţiei. Horia Tecău şi Jean Julien Rojer au beneficiat de retragerea adversarilor din sferturi, brazilianul Marcelo Demoliner şi rusul Daniil Medvedev.

În penultimul act, jucătorul român şi cel olandez vor da piept, vineri seara, în jurul orei 22, ora României, cu echipa formată din Stefanos Tsitsipas/Wesley Koolhof (Grecia/Olanda). Premiul pentru participarea în semifinale este de 87.460 de euro şi câte 360 de puncte. Cei doi jucători, din România şi Olanda, ocupă în prezent locul 16 în clasamentul pentru Turneul Campionilor, iar dacă obţin un rezultat pozitiv la Caja Magica, se pot apropia şi mai tare în ierarhia pentru turneul final, programat în perioada 10-17 noiembrie.

Horia Tecău și Jean Julien Rojer s-au calificat în semifinale la ATP Madrid 2019

Horia Tecău şi Jean Julien Rojer, victorie fantastică la Madrid

Horia Tecău şi Jean Julien Rojer se simt foarte bine la Madrid, asemenea Simonei Halep. Ei au cucerit marele trofeu de la Madrid în 2016 şi plănuiesc să repete performanţa de atunci şi anul acesta. Cei doi jucători au reuşit o victorie incredibilă în primul tur la Mutua Madrid Open şi i-au eliminat pe finaliştii de anul trecut. În turul inaugural de la Madrid, Horia Tecău și Jean Julien Rojer au trecut de celebrii frați americani, Bob Bryan și Mike Bryan, cu 4-6, 7-6 (2), 12-10.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri