Sporturi

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer s-au calificat în semifinale la turneul Masters de la Paris

Autor: Irina Aldea | 02.11.2018 | 21:40
Horia Tecău și Jean-Julien Rojer s-au calificat în semifinale la turneul Masters de la Paris

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer s-au calificat în semifinale la turneul Masters de la Paris. Românul Horia Tecău și partenerul său în proba de dublu, olandezul Jean-Julien Rojer au obtinut, vineri, calificarea în semifinale la Masters-ul de la Paris, cei doi trecând după un meci foarte bun de echipa formată din Raven Klaasen / Michael Venus (Africa de Sud/Noua Zeelandă), cap de serie numărul 6, scor 7-6 (4), 6-0. Partida a dourat o oră şi 13 minute de joc.

Prima manşă a partidei din sferturile de finală disputată la Paris a fost una extrem de echilibrată, cele două echipe servind perfect până în tiebreak, unde echipa româno-olandeză a făcut două minibreak-uri și s-a impus cu scorul de 7-4. Ei au fost în primul set mai inspiraţi, mai ales pe final, când au părut mai proaspeţi decât adeversarii lor. Al doilea set a fost unul fără greşală pentru Horia și Jean, cei doi reuşind trei din cele nouă șanse de break avute și au făcut, de asemenea, serviciul de fiecare dată. Anterior, Horia şi Jean-Julien au trecut de echipa formată din Juan Sebastian Cabal / Robert Farah (cap de serie numărul 4), scor 7-6(5), 5-7, 10-8.

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer sunt în semifinale la turneul Masters de la Paris

Sportivii noştri au reuşit opt aşi, însă au şi comis o singură dublă greşală, pe când adversarii lor au avut şase aşi şi şi şase duble greşeli. Din totalul punctelor jucate, echipa româno-olandeză a câştigat 61 de puncte, iar adversarii lor 48, un aspect care confirmă încă o dată cât de bine s-au descurcat reprezentanţii noştri în faza sferturilor de finală la Paris.

Premiul pentru calificarea în semifinale este de €71,130, în plus cei doi vor primi și 360 de puncte în clasamentul ATP de dublu. Pentru un loc în marea finală de la Paris, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer se vor duela cu perechea câștigătoare a duelului Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut (Franța) vs Mike Bryan/Jack Sock (SUA).

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!